Snijd het vruchtvlees van de mango in stukjes. Verhit een beetje olie of boter in een pan. Stoof de mangostukjes kort aan. Kruid ze naar smaak met curry en gember.
Meng de abrikozenvulling erdoor. Laat afkoelen.
Strijk de randen van de vierkantjes lichtjes in met water. Schep een lepel vulling op elk vierkantje en vouw het dicht. Druk de randen goed aan. Zo kan de vulling er niet uit tijdens het bakken. Leg de deegstukjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Dek ze af en laat ze 30 à 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 200° C .
Knip met een schaar een paar hapjes in de bovenkant. Daardoor kan het vocht ontsnappen bij het bakken. Strijk de deegstukjes in met losgeklopt ei. Bak de flappen 20 minuten op 200 °C.
Wil je zeker zijn dat de flappen niet opengaan tijdens het bakken? Maak dan ook insnijdingen in de dubbelgevouwen rand.
Snijd het vruchtvlees van de mango in stukjes. Verhit een beetje olie of boter in een pan. Stoof de mangostukjes kort aan. Kruid ze naar smaak met curry en gember.
Meng de abrikozenvulling erdoor. Laat afkoelen.
Strijk de randen van de vierkantjes lichtjes in met water. Schep een lepel vulling op elk vierkantje en vouw het dicht. Druk de randen goed aan. Zo kan de vulling er niet uit tijdens het bakken. Leg de deegstukjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Dek ze af en laat ze 30 à 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 200° C .
Knip met een schaar een paar hapjes in de bovenkant. Daardoor kan het vocht ontsnappen bij het bakken. Strijk de deegstukjes in met losgeklopt ei. Bak de flappen 20 minuten op 200 °C.
Wil je zeker zijn dat de flappen niet opengaan tijdens het bakken? Maak dan ook insnijdingen in de dubbelgevouwen rand.
Wat zeggen anderen