NL
-
FR
Contacteer ons
Magazines
Wedstrijden
FAQ
Aanmelden My AVEVE
#Toggle navigation#
home
home
tuin
tuin
tuin
gazon
moestuin
fruittuin
kruidentuin
sierplanten
kamerplanten
terrasplanten
tuinmeubelen en terras
barbecue
ongewenste bezoekers
tuinbewoners
SOS Garden
Tuinkalender
producten
dier
dier
dier
hond
kat
kip
paard
schaap
siervogel
konijn
andere dieren
producten
Meest gestelde vragen
thuisbakken
thuisbakken
thuisbakken
Zelf brood bakken
Brood Bakken
recepten
producten
meest gestelde vragen
andere
andere
andere
brandstoffen
producten
producten
producten
producten
tuin
Barbecues
Bewatering
Meststoffen
Ongediertebestrijding
Ongewenste bezoekers
Onkruid en mos
Planten voor binnenshuis
Planten voor moestuin
Planten voor siertuin
Plantenbescherming
Potgrond en bodembedekkers
Potterie
Serres en kweekbakken
Snoeigereedschap
Tuinafbakening
Tuinbewoners
Tuingereedschap
Tuinhuizen en opbergers
Tuinmachines
Tuinmeubilair
Diversen
dier
Hond
Kat
Kip
Konijn
Paard
Schaap
Siervogel
duif
weide afrastering
andere dieren
thuisbakken
Bakingrediënten
Bio
Brood
Diepvries
Gebak en dessert
Glutenvrij
Keukenbenodigdheden
Landelijk lekkers
andere
Brandstoffen
Onderhoud en reiniging
promo
promo
promo
Lege potjes actie
actie paardendekens
huidige promoties
workshops
workshops
winkels
winkels
click & collect
click & collect
gazon
moestuin
fruittuin
kruidentuin
sierplanten
kamerplanten
terrasplanten
tuinmeubelen en terras
barbecue
ongewenste bezoekers
tuinbewoners
SOS Garden
Tuinkalender
producten
hond
kat
kip
paard
schaap
siervogel
konijn
andere dieren
producten
Meest gestelde vragen
Zelf brood bakken
Brood Bakken
recepten
producten
meest gestelde vragen
brandstoffen
producten
tuin
barbecues
bewatering
meststoffen
ongediertebestrijding
ongewenste bezoekers
onkruid en mos
planten voor binnenshuis
planten voor moestuin
planten voor siertuin
plantenbescherming
potgrond en bodembedekkers
potterie
serres en kweekbakken
snoeigereedschap
tuinafbakening
tuinbewoners
tuingereedschap
tuinhuizen en opbergers
tuinmachines
tuinmeubilair
diversen
dier
hond
kat
kip
konijn
paard
schaap
siervogel
duif
weide afrastering
andere dieren
thuisbakken
bakingrediënten
bio
brood
diepvries
gebak en dessert
glutenvrij
keukenbenodigdheden
landelijk lekkers
andere
brandstoffen
onderhoud en reiniging
Lege potjes actie
actie paardendekens
huidige promoties
Donuts
Geef score
Geef score
Je score
Fout score
Jezelf en je huisgenoten eens goed verwennen? Maak deze verrassend makkelijke donuts. Met de handige donutmix lukt het je altijd. Versgebakken met een laagje bloemsuiker zijn ze onweerstaanbaar.
Recept is reeds toegevoegd aan je receptenboekje
Voeg toe aan receptenboekje
Bekijk Video
X
moeilijkheidsgraad
Score
Duur
Reacties
Donuts
Stap
1
Kneed het deeg
Meng de mix voor donuts met het water. Kneed 10 minuten in een keukenrobot of 20 minuten met de hand.
Stap
2
Laat rusten
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 10 minuten rijzen.
Stap
3
Vorm 10 bolletjes
Verdeel het deeg in 10 stukjes. Rol er bolletjes van.
Stap
4
Laat rusten
Dek af en laat 10 minuten rusten.
Stap
5
Vorm donuts
Druk de deegbolletjes plat tot ronde plakjes van 1 cm dik. Steek in het midden van elk plakje een gaatje uit met een uitsteekvormpje.
Stap
6
Laat rijzen
Dek de deegringen af en laat 35 à 40 minuten rijzen.
Stap
7
Bak de donuts
Verwarm de friteuse op 175 °C. Bak beide kanten van de donuts 2 à 3 minuten op 175 °C tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Stap
8
Decoreer de donuts
Versier de donuts met bloemsuiker.
Ingrediënten
Voor 10 donuts
Voor het deeg
400 g Aveve mix voor donuts
200 ml water
Voor de afwerking
bloemsuiker
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Ingrediënten
Voor 10 donuts
Voor het deeg
400 g Aveve mix voor donuts
200 ml water
Voor de afwerking
bloemsuiker
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Stap
1
Kneed het deeg
Meng de mix voor donuts met het water. Kneed 10 minuten in een keukenrobot of 20 minuten met de hand.
Stap
2
Laat rusten
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 10 minuten rijzen.
Stap
3
Vorm 10 bolletjes
Verdeel het deeg in 10 stukjes. Rol er bolletjes van.
Stap
4
Laat rusten
Dek af en laat 10 minuten rusten.
Stap
5
Vorm donuts
Druk de deegbolletjes plat tot ronde plakjes van 1 cm dik. Steek in het midden van elk plakje een gaatje uit met een uitsteekvormpje.
Stap
6
Laat rijzen
Dek de deegringen af en laat 35 à 40 minuten rijzen.
Stap
7
Bak de donuts
Verwarm de friteuse op 175 °C. Bak beide kanten van de donuts 2 à 3 minuten op 175 °C tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Stap
8
Decoreer de donuts
Versier de donuts met bloemsuiker.
Recepten met hetzelfde ingredient
Mango, curry en gember: met dit exotische trio maak je een verrassende vulling voor pittige abrikozenflappen. Voor het deeg gebruik je de Mix voor teffbrood. Daarin zitten knapperige pitten en zaden en teffvlokken.
Meer informatie
Exotische abrikozen-mangoflappen met teff
Als je deze zalmcroissants in je lunchbox vindt, kan je dag niet meer stuk. De perfecte traktatie om jezelf of je huisgenoten in de watten te leggen.
Meer informatie
Croissants met zalmvulling
Heerlijke kaneelbroodjes met bruine suiker en een geur die doet watertanden.
Meer informatie
Kanelbullar
Ook benieuwd hoe je perfect ronde donuts met het typische gaatje in het midden bakt? Ontdek meteen het supermakkelijke recept in onze Look & Cook. Wat ruikt het in huis weer heerlijk naar die verse zoete broodjes!
Meer informatie
Donuts met glazuur
Een kindvriendelijk kerstdessert maken? Deze flashy kerstdonuts beantwoorden aan alle verwachtingen van zoon- of dochterlief.
Meer informatie
Kerstdonuts
Proef nu échte appelflappen. Zelfgemaakt. Dit recept voor vezelwitte appelflappen doet je watertanden: krokant van buiten, zacht van binnen. De rozijntjes maken het bekende gebakje helemaal af.
Meer informatie
Vezelwitte appelflappen
De aaah’s en ooh’s zullen niet van de lucht zijn als je je zelfgebakken briochetaart serveert. Laat je in vervoering brengen en waag je aan deze supertaart! Zacht briochedeeg, gevuld met abrikoos, chocolade en banketbakkersroom verander je met kennis en kunde in een aantrekkelijk zoete lekkernij…Wat een traktatie!
Meer informatie
Briochetaart
Kermis in de stad? Dan staan oliebollen bovenaan elk verlanglijstje. Jij maakt ze zélf nog beter. Met dit recept en onze mix voor oliebollen sla je de bol nooit mis!
Meer informatie
Oliebollen op grootmoeders wijze
Zelf eclairs maken, klinkt ambitieus? Dankzij dit recept wordt het een koud kunstje. Wedden dat ze lekkerder smaken dan die van bij de bakker?
Meer informatie
Eclairs
Buiten geen sneeuwpret te beleven? Dan kun je nog altijd deze sneeuwmannen maken in de keuken.
Meer informatie
Sneeuwmankoffiekoeken
Maak indruk met zelfgemaakte luxeflappen met fruitvulling: appel of abrikoos. Net zo lekker als bij de bakker, mét een extraatje: je keuken geurt lekker na!
Meer informatie
Luxeflappen met fruitvulling
Frans ontbijt om van te smullen. Het heerlijke Waldkornbrood in croissantvorm is gezond, dus kan je het lustig combineren met verse confituur en boter, op zijn Frans!
Meer informatie
Waldkorncroissants
‹
›
Wat zeggen anderen
Schrijf een reactie
Schrijf
Wat zeggen anderen