Verwarm de oven voor op 210 °C. Meng de ingrediënten voor het deeg en kneed tot een goed samenhangend geheel. Wikkel het in folie en laat 15 minuten rusten in de koelkast.
Verdeel het deeg in 4 bollen en rol elke bol uit tot een cirkel. Leg de pizzabodems daarna op een met bakpapier beklede bakplaat.
Smelt nu de boter. Schil ondertussen de appels en snij ze in blokjes. Snij ook de ananasschijven in stukjes. Vermeng alle fruitstukjes met de suiker, de boter, het citroensap en de kaneel.
Verdeel het appelmengsel over het deeg.
Bak de pizza’s 10 à 15 minuten in de oven.
Verwarm de oven voor op 210 °C. Meng de ingrediënten voor het deeg en kneed tot een goed samenhangend geheel. Wikkel het in folie en laat 15 minuten rusten in de koelkast.
Verdeel het deeg in 4 bollen en rol elke bol uit tot een cirkel. Leg de pizzabodems daarna op een met bakpapier beklede bakplaat.
Smelt nu de boter. Schil ondertussen de appels en snij ze in blokjes. Snij ook de ananasschijven in stukjes. Vermeng alle fruitstukjes met de suiker, de boter, het citroensap en de kaneel.
Verdeel het appelmengsel over het deeg.
Bak de pizza’s 10 à 15 minuten in de oven.
Wat zeggen anderen