Croutons van omega 3-brood
Wat de kers is voor je taart, zijn croutons voor je slaatje. Probeer deze variant van omega 3-brood en je wilt nooit meer iets anders. Heerlijk bij een salade niçoise of een salade met geitenkaas en spekblokjes. Vertrouw op onze mix voor omega 3-brood en creëer de perfecte crunch.
Voeg toe aan receptenboekje

Croutons van omega 3-brood

1
Doe de Mix voor Omega 3-brood en het water in de broodmachine en start een programma van 2 à 4 uur.
2
Laat het brood afkoelen en snij het in sneetjes. Verwijder de korst en snij het kruim in blokjes. Doe ze in een kom en besprenkel ze met walnotenolie. Meng goed zodat de broodstukjes volledig doordrongen zijn met olie.
3
Bak de croutons langs beide zijden krokant in een pan.

Deze croutons zijn verrukkelijk in een salade niçoise. Vul een kom met blaadjes sla en schik er schijfjes aardappel, tomaat en ei in. Daarop komen reepjes gesneden paprika, stukjes ansjovisfilet, olijven en stukjes tonijn. Meng wat wijnazijn met olijfolie en kruid naar smaak met peper en zout. Sprenkel deze dressing over de salade en strooi je croutons over het geheel.

 croutons van omega 3-brood

Voor je brood
300 ml water
Voor je croutons
1 sneetje omega 3-brood per persoon
walnotenolie
Bak- en kookbenodigdheden
broodmachine
pan
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
 croutons van omega 3-brood

Voor je brood
300 ml water
Voor je croutons
1 sneetje omega 3-brood per persoon
walnotenolie
Bak- en kookbenodigdheden
broodmachine
pan
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Doe de Mix voor Omega 3-brood en het water in de broodmachine en start een programma van 2 à 4 uur.
2
Laat het brood afkoelen en snij het in sneetjes. Verwijder de korst en snij het kruim in blokjes. Doe ze in een kom en besprenkel ze met walnotenolie. Meng goed zodat de broodstukjes volledig doordrongen zijn met olie.
3
Bak de croutons langs beide zijden krokant in een pan.

Deze croutons zijn verrukkelijk in een salade niçoise. Vul een kom met blaadjes sla en schik er schijfjes aardappel, tomaat en ei in. Daarop komen reepjes gesneden paprika, stukjes ansjovisfilet, olijven en stukjes tonijn. Meng wat wijnazijn met olijfolie en kruid naar smaak met peper en zout. Sprenkel deze dressing over de salade en strooi je croutons over het geheel.


Reacties van anderen