Een chocomoussetaart maken hoeft geen uren in beslag te nemen. Met de handige mix voor banketbakkersroom en chocomousse flans jij deze topper zó ineen. Je weet dat je familie er dol op is én je houdt tijd over om de tafel feestelijk te dekken.
Laat je bladerdeeg volledig
ontdooien. Verwarm je oven voor op 200 °C. Vet je taartvorm in en beleg met de
bladerdeegbodem. Prik enkele keren in de bodem met een vork.
2
Meng de Mix voor
Banketbakkersroom met de melk tot een gladde room. Klaar? Strijk dan uit over
de bodem.
3
Bak de taart eerst 20 minuten
op 200 °C. Verlaag dan de temperatuur tot 180 °C en laat nog tien minuten
bakken. Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.
4
Maak nu je chocomousse. Voeg
de melk bij de mix en klop 5 minuten op de hoogste snelheid.
5
Schep de chocomousse in een
spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.
6
Werk je taart af met
chocoladeschilfers en poedersuiker.
Laat je bladerdeeg volledig
ontdooien. Verwarm je oven voor op 200 °C. Vet je taartvorm in en beleg met de
bladerdeegbodem. Prik enkele keren in de bodem met een vork.
2
Meng de Mix voor
Banketbakkersroom met de melk tot een gladde room. Klaar? Strijk dan uit over
de bodem.
3
Bak de taart eerst 20 minuten
op 200 °C. Verlaag dan de temperatuur tot 180 °C en laat nog tien minuten
bakken. Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.
4
Maak nu je chocomousse. Voeg
de melk bij de mix en klop 5 minuten op de hoogste snelheid.
5
Schep de chocomousse in een
spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.
6
Werk je taart af met
chocoladeschilfers en poedersuiker.
Wat zeggen anderen [1 Reacties]