Vervang de chocoladedruppels door rozijnen, gedroogd fruit of noten.
Chocolate chip granola bars
Je eigen crunchy energierepen maken? Met dit recept is het zo gefikst. Deze granola bars zitten barstensvol noten, pitten en chocoladedruppels. En je past de samenstelling aan zoals je zelf wil.
Voeg toe aan receptenboekje

Chocolate chip granola bars

1

Meng de ingrediënten

Los de honing op in het lauwe water. Meng de overige ingrediënten in een mengkom. Giet het honingmengsel erbij. Meng tot een licht samenhangende massa.
2

Vul de bakvorm

Bekleed de bakvorm met bakpapier. Strijk de granolamassa uit en druk goed aan met een lepel. Verwarm de oven voor op 180 °C.
3

Bak de granola

Bak de granola 20 à 25 minuten op 180 °C.
4

Snijd in repen

Laat de granola na het bakken 5 minuten afkoelen in de bakvorm. Neem de plak eruit en snijd in 10 à 12 repen. Laat verder afkoelen.

Granolataart maken? Verdubbel de hoeveelheden van het recept. Vul een springvorm met een diameter van 27 cm en bak de taart 25 à 30 minuten op 180 °C. Decoreer de taart met yoghurt en fruit en snijd in punten.

Vervang de chocoladedruppels door rozijnen, gedroogd fruit of noten.


Voor 10 à 12 granolarepen
Voor de granola
60 g Bijenboer honing
100 ml lauw water
Verder
vierkante bakvorm 23 cm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor 10 à 12 granolarepen
Voor de granola
60 g Bijenboer honing
100 ml lauw water
Verder
vierkante bakvorm 23 cm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Meng de ingrediënten

Los de honing op in het lauwe water. Meng de overige ingrediënten in een mengkom. Giet het honingmengsel erbij. Meng tot een licht samenhangende massa.
2

Vul de bakvorm

Bekleed de bakvorm met bakpapier. Strijk de granolamassa uit en druk goed aan met een lepel. Verwarm de oven voor op 180 °C.
3

Bak de granola

Bak de granola 20 à 25 minuten op 180 °C.
4

Snijd in repen

Laat de granola na het bakken 5 minuten afkoelen in de bakvorm. Neem de plak eruit en snijd in 10 à 12 repen. Laat verder afkoelen.

Granolataart maken? Verdubbel de hoeveelheden van het recept. Vul een springvorm met een diameter van 27 cm en bak de taart 25 à 30 minuten op 180 °C. Decoreer de taart met yoghurt en fruit en snijd in punten.

Vervang de chocoladedruppels door rozijnen, gedroogd fruit of noten.


Wat zeggen anderen