Chocolate chip bio-pannenkoeken
Pannenkoeken bakken is altijd een feest. Hou je ook van chocolade, bak dan een handvol chocoladedruppels mee. Met de biologische pannenkoekenmix lukt het je makkelijk en kies je voor duurzame ingrediënten.
Voeg toe aan receptenboekje

Chocolate chip bio-pannenkoeken

1

Voeg de mix, de eieren en de melk samen in een beslagkom. Klop het geheel tot een glad beslag.

2

Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan. Giet met een opscheplepel beslag in de pan. Zorg dat het beslag de bodem volledig bedekt. Strooi er chocoladedruppels over

3

Bak beide kanten van de pannenkoek goudbruin. Serveer met agavesiroop.

bio Chocoladepannenkoeken

Bak- en kookbenodigdheden
Beslagkom
Pannenkoekenpan
Voor 7 pannenkoeken
Voor de afwerking
Ahornsiroop
Bakvaste chocoladedruppels
Voor je beslag
200 g Mix voor biologische pannenkoeken BE-BIO-01
2 eieren
400 ml melk
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
bio Chocoladepannenkoeken

Bak- en kookbenodigdheden
Beslagkom
Pannenkoekenpan
Voor 7 pannenkoeken
Voor de afwerking
Ahornsiroop
Bakvaste chocoladedruppels
Voor je beslag
200 g Mix voor biologische pannenkoeken BE-BIO-01
2 eieren
400 ml melk
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Voeg de mix, de eieren en de melk samen in een beslagkom. Klop het geheel tot een glad beslag.

2

Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan. Giet met een opscheplepel beslag in de pan. Zorg dat het beslag de bodem volledig bedekt. Strooi er chocoladedruppels over

3

Bak beide kanten van de pannenkoek goudbruin. Serveer met agavesiroop.


Wat zeggen anderen