Chocoladelepels
Met deze gevulde chocoladelepels kun je alle kanten op! Ga voor een dubbele portie chocolade en vul ze met chocolademousse. Lepel er wat frisse frambozenmousse in voor de liefhebbers van licht. Of serveer ze met een schepje cappuccinomousse voor een energiek dessertje. Extra pluspunt? Niemand hoeft af te wassen!
Voeg toe aan receptenboekje

Chocoladelepels

1
Smelt de chocolade.
Chocoladelepels
2

Dip de lepel (niet het handvatje) in de gesmolten chocolade. Laat nu wat afdruppen. Leg de lepels op bakpapier en laat de chocolade opstijven.

Chocoladelepels
3
Voeg de mix voor chocomousse en de melk samen. Klop het geheel 10 minuten op tot een stevig mengsel. Laat de chocomousse minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
Chocoladelepels
4
Vul ze op met chocolademousse.
Chocoladelepels
Logo KVLV

voor 24 lepels
Wat heb je nodig?
100 g smeltchocolade puur
24 aperitieflepels in bladerdeeg (kant-en-klaar te koop in de supermarkt)
voor je vulling
200 ml koude melk
Bak- en kookbenodigdheden
microgolfoven (optioneel)
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Logo KVLV

voor 24 lepels
Wat heb je nodig?
100 g smeltchocolade puur
24 aperitieflepels in bladerdeeg (kant-en-klaar te koop in de supermarkt)
voor je vulling
200 ml koude melk
Bak- en kookbenodigdheden
microgolfoven (optioneel)
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Smelt de chocolade.
Chocoladelepels
2

Dip de lepel (niet het handvatje) in de gesmolten chocolade. Laat nu wat afdruppen. Leg de lepels op bakpapier en laat de chocolade opstijven.

Chocoladelepels
3
Voeg de mix voor chocomousse en de melk samen. Klop het geheel 10 minuten op tot een stevig mengsel. Laat de chocomousse minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
Chocoladelepels
4
Vul ze op met chocolademousse.
Chocoladelepels

Reacties van anderen