Voeg de ingrediënten voor het deeg samen en kneed 20 minuten met een broodmachine of met de hand. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot.
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
Vet het werkblad in met koolzaadolie. Beleg een bakplaat met bakpapier. Verdeel het deeg in negen stukken van ongeveer 100 g. Maak er ronde bolletjes van. Leg ze op de bakplaat.
Dek de bolletjes af met huishoudfolie en laat ze 15 minuten rusten.
Vet een stuk huishoudfolie in en dek daarmee de deegbolletjes af. Zo vermijd je dat het deeg vastplakt aan de folie. Laat 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bak de burger buns 15 minuten op 220 °C.
Voeg de ingrediënten voor het deeg samen en kneed 20 minuten met een broodmachine of met de hand. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot.
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
Vet het werkblad in met koolzaadolie. Beleg een bakplaat met bakpapier. Verdeel het deeg in negen stukken van ongeveer 100 g. Maak er ronde bolletjes van. Leg ze op de bakplaat.
Dek de bolletjes af met huishoudfolie en laat ze 15 minuten rusten.
Vet een stuk huishoudfolie in en dek daarmee de deegbolletjes af. Zo vermijd je dat het deeg vastplakt aan de folie. Laat 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bak de burger buns 15 minuten op 220 °C.
Wat zeggen anderen