Verwarm de oven voor op 200 °C. Bedek een bakplaat met bakpapier en doe er de hazelnoten in. Rooster ze ongeveer 8 minuten op 200 °C. Laat ze afkoelen. Doe ze in een plastic zakje en plet ze met een deegrol tot kleine stukjes.
Meng de Mix voor crumble met het water tot een homogeen mengsel. Roer er de helft van de hazelnootstukjes door. Vet de springvorm in. Bedek de bodem met de crumble en druk goed aan.
Bestrijk de crumble met een dun laagje Taartvulling Abrikozen.
Voeg de mix, de olie en het water samen. Roer tot een glad beslag. Giet het browniebeslag in de springvorm.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de taart 35 à 40 minuten op 170 °C. Laat afkoelen op een taartrooster.
Smelt de witte chocolade in een pannetje of in de microgolfoven. Strijk een laagje uit over de brownietaart. Bestrooi met de resterende hazelnootstukjes.
Deze brownietaart smaakt ook heel lekker met kersentaartvulling en een topping van donkere chocolade en amandelen.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bedek een bakplaat met bakpapier en doe er de hazelnoten in. Rooster ze ongeveer 8 minuten op 200 °C. Laat ze afkoelen. Doe ze in een plastic zakje en plet ze met een deegrol tot kleine stukjes.
Meng de Mix voor crumble met het water tot een homogeen mengsel. Roer er de helft van de hazelnootstukjes door. Vet de springvorm in. Bedek de bodem met de crumble en druk goed aan.
Bestrijk de crumble met een dun laagje Taartvulling Abrikozen.
Voeg de mix, de olie en het water samen. Roer tot een glad beslag. Giet het browniebeslag in de springvorm.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de taart 35 à 40 minuten op 170 °C. Laat afkoelen op een taartrooster.
Smelt de witte chocolade in een pannetje of in de microgolfoven. Strijk een laagje uit over de brownietaart. Bestrooi met de resterende hazelnootstukjes.
Deze brownietaart smaakt ook heel lekker met kersentaartvulling en een topping van donkere chocolade en amandelen.
Wat zeggen anderen