BROWNIES MET ZADEN EN NOTEN
Dit snelle brownierecept met extra veel zaden en noten mag je beslist niet missen. Het deeg maak je met een kant-en-klare mix voor brownies. Zo win je extra tijd en is je homemade brownie in een half uur gebakken! Voor een echt chocoladekick nog deze snelle tip: meng wat chocoladedruppels door het deeg voor een extra volle browniesmaak!
Voeg toe aan receptenboekje

BROWNIES MET ZADEN EN NOTEN

1
Verwarm de oven voor op 170°C. Voeg alle ingrediënten samen in de keukenrobot. Klop het geheel gedurende 5 minuten.
Brownies met zaden en noten
2
Vet de brownievorm lichtjes in. Doe het deeg in de bakvorm.
Brownies met zaden en noten
3
Bestrooi het deeg met de zaden- en notenmix.
Brownies met zaden en noten
4
Bak de brownie 30 minuten op 170°C. Laat afkoelen op een taartrooster.
Brownies met zaden en noten

In dit recept gebruiken we olie als vetstof. Hou je meer van een botersmaak, vervang dan de olie door een gelijke hoeveelheid boter.

Brownies met zaden en noten

Voor 16 stuks
Voor je brownie
120 g olie
140 ml water
Voor de afwerking
Bak- en kookbenodigdheden
Keukenrobot
Bakvorm voor brownies 22 x 22 cm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Brownies met zaden en noten

Voor 16 stuks
Voor je brownie
120 g olie
140 ml water
Voor de afwerking
Bak- en kookbenodigdheden
Keukenrobot
Bakvorm voor brownies 22 x 22 cm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 170°C. Voeg alle ingrediënten samen in de keukenrobot. Klop het geheel gedurende 5 minuten.
Brownies met zaden en noten
2
Vet de brownievorm lichtjes in. Doe het deeg in de bakvorm.
Brownies met zaden en noten
3
Bestrooi het deeg met de zaden- en notenmix.
Brownies met zaden en noten
4
Bak de brownie 30 minuten op 170°C. Laat afkoelen op een taartrooster.
Brownies met zaden en noten

In dit recept gebruiken we olie als vetstof. Hou je meer van een botersmaak, vervang dan de olie door een gelijke hoeveelheid boter.


Reacties van anderen