Kneed het deeg nog 15 minuten lang.
Maak een mooie bol. Dek af met huishoudfolie en laat 40 minuten rijzen.
Druk het deeg plat met de handen en kneed nog 1 à 2 minuten.
Druk het deeg opnieuw plat. Vouw eerst de linkerkant en de rechterkant naar binnen. Daarna de bovenkant en de onderkant.
Strooi wat bloem op de bovenkant.
Bak het brood 25 à 30 minuten op 220 °C. Laat afkoelen op een rooster.
Kneed het deeg nog 15 minuten lang.
Maak een mooie bol. Dek af met huishoudfolie en laat 40 minuten rijzen.
Druk het deeg plat met de handen en kneed nog 1 à 2 minuten.
Druk het deeg opnieuw plat. Vouw eerst de linkerkant en de rechterkant naar binnen. Daarna de bovenkant en de onderkant.
Strooi wat bloem op de bovenkant.
Bak het brood 25 à 30 minuten op 220 °C. Laat afkoelen op een rooster.
Wat zeggen anderen [2 Reacties]