Bosvruchtenconfituur
Je zelfgebakken boterham smaakt nog beter met zelfgemaakte confituur. Deze bosvruchtenconfituur op een vers sneetje brood? Een feestje in je mond!
Voeg toe aan receptenboekje

Bosvruchtenconfituur

1
Laat de bosvruchten op voorhand ontdooien en breng ze al roerend aan de kook.
2
Voeg de geleisuiker toe en breng opnieuw aan de kook.
3
Laat 4 minuten al roerend doorkoken.
4
Giet de warme confituur in de potjes. Draai de dekseltjes erop en zet de potjes op hun kop om af te koelen.
Bosvruchten-confituur

6 potjes van 110 ml
Bak- en kookbenodigdheden
kookpot
Voor je confituur
900 g diepvriesbosvruchten
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Bosvruchten-confituur

6 potjes van 110 ml
Bak- en kookbenodigdheden
kookpot
Voor je confituur
900 g diepvriesbosvruchten
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Laat de bosvruchten op voorhand ontdooien en breng ze al roerend aan de kook.
2
Voeg de geleisuiker toe en breng opnieuw aan de kook.
3
Laat 4 minuten al roerend doorkoken.
4
Giet de warme confituur in de potjes. Draai de dekseltjes erop en zet de potjes op hun kop om af te koelen.

Reacties van anderen