Bananensoezen
Soezen saai? Nooit. Spuit het deeg in een mooi boogje en tadaa! Daar zijn je bananensoezen. Vul ze met banketbakkersroom, slagroom en … bananenschijfjes. Of wat had je gedacht?
Voeg toe aan receptenboekje

Bananensoezen

1

1

Voor de soezen: Soezenmix en ei mengen met spatel.
Warm water al roerend toevoegen.
2 min stevig roeren.

2

2

Spuit halve maantjes van 10 cm met een spuitmond van 15mm.
Insmeren met geklopt eitje (uitstulpingen platduwen).
40 min bakken op 170°C.
3

3

Voor het banketbakkersroom:
Mix en melk samenvoegen, kloppen tot een gladde room.
In koelkast laten opstijven.
 
4

4

Gebakjes samenstellen:
Snijdt de soezen open. De onderkant wordt de bovenkant. Deze bestrijk je met gele icing.

5

5

Vul met banketbakkersroom en in stukjes gesneden bananen.

6

6

Spuit slagroom zodat de bovenkant goed bedekt is.

7

7

Werk af met fijne lijntjes chocolade

Recept voor 10 bananensoezen
Voor het soezenbeslag
2 eieren
200 ml heet water
Voor de banketbakkersroom
330 ml koude melk
Extra
bananen
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Recept voor 10 bananensoezen
Voor het soezenbeslag
2 eieren
200 ml heet water
Voor de banketbakkersroom
330 ml koude melk
Extra
bananen
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

1

Voor de soezen: Soezenmix en ei mengen met spatel.
Warm water al roerend toevoegen.
2 min stevig roeren.

2

2

Spuit halve maantjes van 10 cm met een spuitmond van 15mm.
Insmeren met geklopt eitje (uitstulpingen platduwen).
40 min bakken op 170°C.
3

3

Voor het banketbakkersroom:
Mix en melk samenvoegen, kloppen tot een gladde room.
In koelkast laten opstijven.
 
4

4

Gebakjes samenstellen:
Snijdt de soezen open. De onderkant wordt de bovenkant. Deze bestrijk je met gele icing.

5

5

Vul met banketbakkersroom en in stukjes gesneden bananen.

6

6

Spuit slagroom zodat de bovenkant goed bedekt is.

7

7

Werk af met fijne lijntjes chocolade

Wat zeggen anderen