Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd reepjes bladerdeeg van 20 cm lang en ongeveer 4 cm breed.
Vouw de andere helft van het bladerdeeg over de vulling. Zorg dat de appelschijfjes minstens een cm uitsteken boven het bladerdeeg.
Bak ze ca. 20 minuten op 200 °C. Laat ze afkoelen op een rooster. Smelt de afdekgelei met het water in een pannetje of in de microgolfoven. Strijk de roosjes lichtjes in met afdekgelei en strooi er bloemsuiker over.
In plaats van appelen, kun je tijdens het seizoen ook peren gebruiken. Bestrijk het bladerdeeg dan met een mengeling van marsepein en eiwit.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd reepjes bladerdeeg van 20 cm lang en ongeveer 4 cm breed.
Vouw de andere helft van het bladerdeeg over de vulling. Zorg dat de appelschijfjes minstens een cm uitsteken boven het bladerdeeg.
Bak ze ca. 20 minuten op 200 °C. Laat ze afkoelen op een rooster. Smelt de afdekgelei met het water in een pannetje of in de microgolfoven. Strijk de roosjes lichtjes in met afdekgelei en strooi er bloemsuiker over.
In plaats van appelen, kun je tijdens het seizoen ook peren gebruiken. Bestrijk het bladerdeeg dan met een mengeling van marsepein en eiwit.
Wat zeggen anderen [4 Reacties]
Super!
Met vriendelijke groet,
Marie & Michel
Beste Astrid!,
Fijn te horen dat je hiermee aan de slag wil. Applaus gegarandeerd ;-)
Met vriendelijke groet,
Marie & Michel
Dag Margriet,
Super! Smakelijk.
Met vriendelijke groet,
Marie & Michel