Meng de inhoud van de glazen pot met behulp van de houten lepel samen met 85 g zachte boter, één eierdooier en 60 ml water.
Kneed deze mengeling tot een deeg. Verwarm de oven voor op 180°C.
Rol het deeg uit met een deegrol tot een dikte van 3 mm. Steek figuurtjes uit met steekvormpjes.
Beleg een bakplaat met bakpapier en leg er de koekjes op.
Bak de koekjes ongeveer 12 minuten in de oven op 180° C. Klik hier om het recept af te drukken.
Of nog eenvoudiger: geef een pakje speculaasmix met uitsteekvormpjes erbij. Succes verzekerd.
Meng de inhoud van de glazen pot met behulp van de houten lepel samen met 85 g zachte boter, één eierdooier en 60 ml water.
Kneed deze mengeling tot een deeg. Verwarm de oven voor op 180°C.
Rol het deeg uit met een deegrol tot een dikte van 3 mm. Steek figuurtjes uit met steekvormpjes.
Beleg een bakplaat met bakpapier en leg er de koekjes op.
Bak de koekjes ongeveer 12 minuten in de oven op 180° C. Klik hier om het recept af te drukken.
Of nog eenvoudiger: geef een pakje speculaasmix met uitsteekvormpjes erbij. Succes verzekerd.
Wat zeggen anderen