Jagersbrood is een typisch herfstbrood. Boordevol pompoenpitten, hazelnoten, sesamzaad en lijnzaad. Voor een feestelijke gelegenheid maken we er een prachtig afbreekbrood van. Wie durft als eerste een broodje afbreken?
Voeg de All-in-mix, het water en de gist samen en kneed 20 minuten met de broodmachine of met je handen. Heb je een keukenrobot? Laat het deeg dan 10 minuten kneden.
2
Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen.
3
Verdeel het deeg in 11 gelijke stukjes van ongeveer 70 g. Vorm 6 bolletjes en maak de andere 5 stukjes langwerpig.
4
Dip de ronde broodjes eerst in water en dan in een bordje met chiazaad. Versier de lange broodjes op dezelfde manier met sesamzaad.
5
Beleg een bakplaat met bakpapier. Schik de broodjes zoals op de foto. Dek het geheel af met huishoudfolie. Laat opnieuw 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 °C.
6
Bak het brood 20 minuten op 200 °C.
Laat een centimeter ruimte tussen de deegbolletjes, zodat ze genoeg plaats hebben om te rijzen.
Voeg de All-in-mix, het water en de gist samen en kneed 20 minuten met de broodmachine of met je handen. Heb je een keukenrobot? Laat het deeg dan 10 minuten kneden.
2
Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen.
3
Verdeel het deeg in 11 gelijke stukjes van ongeveer 70 g. Vorm 6 bolletjes en maak de andere 5 stukjes langwerpig.
4
Dip de ronde broodjes eerst in water en dan in een bordje met chiazaad. Versier de lange broodjes op dezelfde manier met sesamzaad.
5
Beleg een bakplaat met bakpapier. Schik de broodjes zoals op de foto. Dek het geheel af met huishoudfolie. Laat opnieuw 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 °C.
6
Bak het brood 20 minuten op 200 °C.
Laat een centimeter ruimte tussen de deegbolletjes, zodat ze genoeg plaats hebben om te rijzen.
Voeg de All-in-mix, het water en de gist samen en kneed 20 minuten met de broodmachine of met je handen. Heb je een keukenrobot? Laat het deeg dan 10 minuten kneden.
Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen.
Verdeel het deeg in 11 gelijke stukjes van ongeveer 70 g. Vorm 6 bolletjes en maak de andere 5 stukjes langwerpig.
Dip de ronde broodjes eerst in water en dan in een bordje met chiazaad. Versier de lange broodjes op dezelfde manier met sesamzaad.
Beleg een bakplaat met bakpapier. Schik de broodjes zoals op de foto. Dek het geheel af met huishoudfolie. Laat opnieuw 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bak het brood 20 minuten op 200 °C.
Laat een centimeter ruimte tussen de deegbolletjes, zodat ze genoeg plaats hebben om te rijzen.
Wat zeggen anderen