Afbreekbrood met All-in Jagersbrood
Jagersbrood is een typisch herfstbrood. Boordevol pompoenpitten, hazelnoten, sesamzaad en lijnzaad. Voor een feestelijke gelegenheid maken we er een prachtig afbreekbrood van. Wie durft als eerste een broodje afbreken?
Voeg toe aan receptenboekje

Afbreekbrood met All-in Jagersbrood

1
Voeg de All-in-mix, het water en de gist samen en kneed 20 minuten met de broodmachine of met je handen. Heb je een keukenrobot? Laat het deeg dan 10 minuten kneden.
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood
2
Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen.
3
Verdeel het deeg in 11 gelijke stukjes van ongeveer 70 g. Vorm 6 bolletjes en maak de andere 5 stukjes langwerpig.
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood
4
Dip de ronde broodjes eerst in water en dan in een bordje met chiazaad. Versier de lange broodjes op dezelfde manier met sesamzaad.
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood
5
Beleg een bakplaat met bakpapier. Schik de broodjes zoals op de foto. Dek het geheel af met huishoudfolie. Laat opnieuw 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood
6
Bak het brood 20 minuten op 200 °C.

Laat een centimeter ruimte tussen de deegbolletjes, zodat ze genoeg plaats hebben om te rijzen.

Afbreekbrood met All-In Jagersbrood

Voor 1 stuk
Bak- en kookbenodigdheden
Voor de afwerking
Voor je deeg
270 ml water
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood

Voor 1 stuk
Bak- en kookbenodigdheden
Voor de afwerking
Voor je deeg
270 ml water
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Voeg de All-in-mix, het water en de gist samen en kneed 20 minuten met de broodmachine of met je handen. Heb je een keukenrobot? Laat het deeg dan 10 minuten kneden.
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood
2
Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen.
3
Verdeel het deeg in 11 gelijke stukjes van ongeveer 70 g. Vorm 6 bolletjes en maak de andere 5 stukjes langwerpig.
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood
4
Dip de ronde broodjes eerst in water en dan in een bordje met chiazaad. Versier de lange broodjes op dezelfde manier met sesamzaad.
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood
5
Beleg een bakplaat met bakpapier. Schik de broodjes zoals op de foto. Dek het geheel af met huishoudfolie. Laat opnieuw 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Afbreekbrood met All-In Jagersbrood
6
Bak het brood 20 minuten op 200 °C.

Laat een centimeter ruimte tussen de deegbolletjes, zodat ze genoeg plaats hebben om te rijzen.


Reacties van anderen