Aardbei-vlierbloesemconfituur
Weet je met je aardbeien geen blijf? Maak deze lekkere confituur en geniet het hele jaar van je oogst uit eigen tuin. Een handvol blaadjes vlierbloesem geven je zoete creatie net dat tikkeltje extra.
Voeg toe aan receptenboekje

Aardbei-vlierbloesemconfituur

1

Stap 1

Was de aardbeien en droog ze op keukenpapier. Verwijder het kroontje en snijd in kwartjes.
2

Stap 2

Meng de aardbeien met de suiker en breng aan de kook. Laat ongeveer 5 minuten sudderend koken.
3

Stap 3

Schep het eventuele schuim weg.
4

Stap 4

Kook de glazen potjes.
5

Stap 5

Doe enkele vlierbesbloemen in de hete potjes en giet daarover de hete marmelade. Sluit de potjes onmiddellijk en zet ze op hun kop om af te koelen.

Voor 6 potjes van 110 ml
800 g aardbeien
vlierbesbloemen
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor 6 potjes van 110 ml
800 g aardbeien
vlierbesbloemen
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Stap 1

Was de aardbeien en droog ze op keukenpapier. Verwijder het kroontje en snijd in kwartjes.
2

Stap 2

Meng de aardbeien met de suiker en breng aan de kook. Laat ongeveer 5 minuten sudderend koken.
3

Stap 3

Schep het eventuele schuim weg.
4

Stap 4

Kook de glazen potjes.
5

Stap 5

Doe enkele vlierbesbloemen in de hete potjes en giet daarover de hete marmelade. Sluit de potjes onmiddellijk en zet ze op hun kop om af te koelen.

Wat zeggen anderen