Wat kan je maken met All-in mix wit?

 

Met een All-in mix wit kan je zoveel meer dan enkel een wit brood bakken. Van worstenbroodjes tot barbecuestengels of maanzaadbrood: we zetten 6 recepten voor je op een rijtje.

Recepten

Barbecuestengels

Je eigen broodstengels maken? Dat doen niet alleen doorwinterde Italianen, maar nu ook jij! Met onze mix voor wit brood heb je deze knabbelstokjes zo klaar. Dipsausje erbij en laat het barbecuefeest maar beginnen!

Lees Meer
Brabants worstenbroodje

Jong en oud zijn stapelgek op deze worstenbroodjes. Snij ze in stukjes en serveer ze als aperitiefhapje, met wat ketchup of mosterd. Of schotel ze in één stuk voor als snack of maaltijd. Experimenteer wat met de kruiden en je zet je gasten meteen verschillende versies voor.

Lees Meer
Broodsushi

Niet zo’n rijstliefhebber? Met een paar sneetjes ovenvers wit brood tover je even goed lekkere sushi tevoorschijn. Wat je als beleg neemt, kies je natuurlijk zelf. Onze favoriet: een laagje kruidenkaas met kalkoenham en geraspte worteltjes. Cocktailprikkers erin en laat het aperitief maar aanrukken!

Lees Meer
Maanzaadbrood uit de machine

Bak jij zelf je brood met een broodmachine? Probeer dan eens een maanzaadbrood. Dat is even gemakkelijk als een klassiek brood, én lekkerder. Je hebt alleen onze All-in Mix voor Wit brood, een potje maanzaadjes en één minuut extra tijd nodig.

Lees Meer
Pompoenspiraaaltjes

Om helemaal in de herfstsfeer te komen is er dit heerlijke pompoengerechtje: broodjes met ui, gruyère en pompoen. Ze passen uitstekend als aperitiefbroodjes, als alternatief in de lunch of bij het hoofdgerecht.

Lees Meer
Wentelteefjes

Niets doet meer aan thuis denken dan de geur van versgebakken wentelteefjes. Een gemakkelijke lekkernij, voor elk moment van de dag. Als ontbijt, tussendoortje of avondeten. Tover een klassieker op tafel, en versier met heerlijk vers fruit. Smullen maar!

Lees Meer