Kinderproof vieruurtjes


Baknamiddag met de kinderen? Haal je beste bakskills naar boven en trakteer ze op de lekkerste vieruurtjes.


Klaaskoeken van smurfenbrood


Deze heerlijke brioches in de leukste vormen zijn een traditionele specialiteit voor Sinterklaas. Je vindt ze vooral in West-Vlaanderen en Henegouwen.


wafel

Wafels


Feestje op komst? Laat de kinderen smullen van jouw zelfgebakken wafels. Met dit recept ben je snel van alle werk verlost. En heb je op de dag zelf weinig tijd? Maak ze dan gerust op voorhand: in een blikken doos blijven ze lang lekker.

Confettikoekjes

Confettikoekjes


Carnavalkoekjes bakken? Met cookiesdeeg en een handvol suikerconfetti is het zo gefikst. Laat je gerust assisteren door een junior-bakker. Niets zo leuk als samen koekjes uitsteken en versieren.

Confituurcookies


Het leuke aan koekjes bakken is dat je er zo veel mee kunt experimenteren. Geef ze eens een fruitige toets en werk ze af met je lievelingsconfituur. Zo lekker zul je ze niet in de winkel vinden, reken maar!

Perencrumblecupcakes

Perencrumblecupcakes


Varieer in de keuken volop met wat de seizoenen je te bieden hebben. Met lekkere peren en hazelnoten bijvoorbeeld. Je vertrekt van het makkelijke recept voor cupcakes en daaraan voeg je sappige perenstukjes toe. Met een krokante hazelnootcrumble als topping maak je de cupcakes helemaal áf.

appelcake

Appelcake


Boter, eieren, een appel en onze Mix voor Cake: meer heb je niet nodig om lekkere appelcake op tafel te zetten. Niets verslaat de charme van zelfgemaakt gebak. En je krijgt er de heerlijke geur in de keuken gratis bovenop.

Honingwalnootcupcakes

Honingwalnoot cupcakejes


Cakejes in mini-formaat met honing en noten. Deze honingwalnootcupcakejes verzekeren je een bijzonder bakresultaat met weinig moeite! De mix voor Boerencake houdt de cupcakes extra luchtig. Bovendien houdt niets je tegen om eens te variëren met je favoriete notenmix!

Notencake

Notencake


Noten zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en je verwerkt ze makkelijk in je brood of gebak. In een heerlijke boerencake bijvoorbeeld. Lekker smeuïg én crunchy!

Bananenmuffins met walnoten

Bananenmuffins met walnoten


Deze bananenmuffins hebben een lekker smeuïge structuur en de walnoten zorgen voor extra crunch. Kies voor bananen die heel rijp zijn, die geven je muffins meer smaak. Een heerlijk tussendoortje!

Gevulde speculaaskoekjes


Maak kennis met een verrassende variatie op de traditionele speculaas. Een romige botervulling met een vleugje koffie en vanille tussen twee koekjes: zo eenvoudig kan het ideale vieruurtje zijn.