Bakken met kinderen: de verrukkelijkste recepten


Bakken met kinderen is leuk én lekker om te doen. Zowel met peuters, kleuters, grote of kleine kinderen. Recepten vind je op ieders maat. Het grote voordeel? Je kinderen amuseren zich te pletter, denk aan samen koekjes bakken of griezelige Halloweenrecepten op kindermaat uitproberen, en ook voor jou is het lachen geblazen. Of de koekjes nu perfect uit de oven komen of niet, samen tijd met elkaar doorbrengen en plezier maken, is wat telt.Om thuis koekjes, cupcakes of taartjes te bakken met kinderen heb je trouwens niet veel nodig. Toegankelijke recepten (die vind je hier) en een handvol ingrediënten en je kan beginnen bakken.

Heb je na het gezellig bakken nog wat lekkers over, kan je het meegeven als vieruurtje of uitdelen aan huisgenoten of grootouders. Iedereen tevreden!

Ga aan de slag met deze lekkere bakrecepten voor kinderen.


Zebracupcakes


Je kinderen entertainen en tegelijk een zelfgemaakt vieruurtje op tafel zetten? Daarvoor zijn de cupcakes uitgevonden. Niets zo tof als samen zebrastrepen tekenen met gesmolten chocolade.


chocoladewafels

Chocowafels


Zorg je graag zelf voor een dessertje? Maar heb je tijd te kort? Probeer dan dit eenvoudige recept voor chocowafeltjes. Met de mix voor cake tover je dit toetje in minder dan twintig minuten op tafel. Tijd om te genieten!

Gevulde speculaaskoekjes


Maak kennis met een verrassende variatie op de traditionele speculaas. Een romige botervulling met een vleugje koffie en vanille tussen twee koekjes: zo eenvoudig kan het ideale vieruurtje zijn.

Koekjes met icing


Samen koekjes bakken is altijd gezellig voor jong én oud. Het wordt allemaal nog leuker als je de koekjes afwerkt met icing. Wij zetten je alvast op weg met enkele basistechnieken, want wie weet is dit recept wel het startpunt voor een boeiende hobby. Veel plezier alvast!