6 fris-en-fruitige confituurrecepten

Graag wat afwisseling op je boterham? Hier zijn zes razendsnelle recepten voor confituur.
Met aardbeien, bosbessen, peren, braambessen en zelfs met sinaasappel of kiwi.

Recepten

Aardbei-vlierbloesemconfituur

Weet je met je aardbeien geen blijf? Maak deze lekkere confituur en geniet het hele jaar van je oogst uit eigen tuin. Een handvol blaadjes vlierbloesem geven je zoete creatie net dat tikkeltje extra.

Lees Meer
Bosvruchtenconfituur

Je zelfgebakken boterham smaakt nog beter met zelfgemaakte confituur. Deze bosvruchtenconfituur op een vers sneetje brood? Een feestje in je mond!

Lees Meer
Perenmarmelade

Deze marmelade van zuurzoete Durondeau-peren is er eentje voor fijnproevers. De combinatie met marsepein, wortelsap en rozijnen zorgt voor een heerlijke explosie van smaken in je mond.

Lees Meer
Braambessen-amarettoconfituur

Dé manier om braambessen te bewaren? Confituur maken natuurlijk. Met wat amandelen erbij en een scheutje amaretto serveer je een ware delicatesse. En wees gerust: je wordt er niet zat van. De alcohol verdampt bij de bereiding.

Lees Meer
Sinaasappelgelei

Deze sinaasappelgelei is heerlijk fris op de boterham en doet uitstekend dienst als vulling van taartjes en cakejes. Supersimpel, snel klaar en ongelooflijk lekker!

Lees Meer
Kiwiconfituur

Je eigen confituur maken met vers fruit uit de tuin is een fluitje van een cent. Waag je ook eens aan een exotische variant zoals deze combinatie van kiwi en banaan. Zoet en fris!

Lees Meer