De lekkerste broodjes voor op school


Maak van elke middagpauze een feest voor je kinderen en geef ze een brooddoos vol zelfgebakken lekkers mee. Verras je kroost met een knapperige boterham met zaadjes, een onweerstaanbaar appelbroodje of een supercool broodegeltje. Of laat je assisteren bij het bakken. Dan kijken je keukenhulpjes met nog meer plezier uit naar hun zelfgemaakte lunch.


Recepten

Breekbrood met parmezaan

Maak samen met je kinderen dit heerlijke breekbrood klaar. Zo smullen je rakkers er pas echt van. En hebben ze meteen iets om naar hartenlust over te vertellen op de speelplaats.

Lees Meer
Egeltjes van oergranenbrood

Eten je kinderen niet graag brood? Misschien verleid je ze wel met deze schattige broodegeltjes. Met een beetje boetseertalent tover je mama egel en haar drie kleintjes snel tevoorschijn. Ze zijn om in te bijten!

Lees Meer
Spekbolletjes met parmezaan

Een klein beetje Italië in de mond. Dat is wat deze spekbolletjes met parmezaan je beloven. Hun weldadige zoute smaak vermengt zich met het malse, bruine brood.

Lees Meer
Appel-amandelbroodjes

Appels en amandelen gaan perfect samen. Ook in je brood!

Lees Meer
Brabants worstenbroodje

Experimenteer met de kruiden en je hebt meteen een heleboel nieuwe versies. Bovendien een toffe verrassing in de boterhamdoos!

Lees Meer
Broodsushi

Niet zo’n rijstliefhebber? Met een paar sneetjes ovenvers wit brood tover je even goed lekkere sushi tevoorschijn. Wat je als beleg neemt, kies je natuurlijk zelf. Onze favoriet: een laagje kruidenkaas met kalkoenham en geraspte worteltjes.

Lees Meer
Maanzaadbrood uit de machine

Bak jij zelf je brood met een broodmachine? Probeer dan eens een maanzaadbrood. Dat is even gemakkelijk als een klassiek brood, én lekkerder. Je hebt alleen onze All-in Mix voor Wit brood, een potje maanzaadjes en één minuut extra tijd nodig.

Lees Meer
Pompoenspiraaaltjes

Broodjes met ui, gruyère en pompoen. Een uitstekend alternatief voor de saaie boterhammenlunch.

Lees Meer

Ontdek het All-in-assortiment