Laat je inspireren
Fougasse op basis van all-in zuurdesem

Deze Provençaalse specialiteit zal niemand koud laten: als verse broodjes uit de oven niet overtuigend genoeg zijn, dan trekken de stukjes salami zelfs de strengste critici over de streep! Eventjes weer in Zuid-Frankrijk vertoeven met dit gemakkelijke recept, wie kan het daar nu niet mee eens zijn?

Lees Meer
Pestobrood in de machine

Terwijl je broodmachine dit brood bakt, ruikt het heerlijk naar Italië. Bij het zuurdesembrood voeg je alleen nog pesto, olijfolie en basilicum toe. Een handvol ingrediënten voor een mond vol smaak. Viva Italia!

Lees Meer
Exotische abrikozen-mangoflappen met teff

Hou je van exotisch? Maak dan deze gevulde abrikozen-mangoflappen op basis van de Classic Mix voor teffbrood. Teff is een graan met piepkleine korrels die integraal gemalen worden. Daardoor zit het meel altijd boordevol voedingsstoffen en vezels. Een aanrader voor een origineel vieruurtje!

Lees Meer
Limoentaart

Zo’n hemelse limoentaart versierd met prachtige meringuepiekjes? Die bak je vanaf nu gewoon zelf. Volg onze Look & Cook en verbaas jezelf hoe snel je dit overheerlijke gebak op tafel tovert. Een zoete verwennerij met een frisse toets.

Lees Meer
Portugese custardtaartjes

Je hoeft niet meer naar de Portugese bakker, want met dit recept maak je de beroemde ‘pastéis’ makkelijk zelf. Tijdens het bakken vult het hele huis zich met de hemelse geuren van kaneel en vanille.

Lees Meer
Glutenvrije kwarktaart

Blij met dit glutenvrij recept voor een kwarktaart? Ga dan meteen aan de slag en geniet zonder zorgen van de crunchy koekjesbodem en de smeuïge kwarkvulling. Een laagje aardbeiencoulis en verse aardbeien zorgen voor de perfecte afwerking!

Lees Meer