Laat je inspireren
Pannenkoeken met speculaastiramisu

Op zoek naar een makkelijk en toch verfijnd dessert? Combineer eens een mini-pannenkoekje met een smeuïge tiramisuvulling en je hebt meteen een winner! De vers gebakken pannenkoekjes drapeer je in de kuipjes van een cupcake bakvorm. Even in de oven en je hebt een perfect pannenkoekenkuipje om te vullen!

Lees Meer
Kruidige en suikervrije perentaart

Dankzij onze bakvaste suikervervanger maak je zelf het lekkerste suikervrije gebak.

Lees Meer
Homemade Jaffa Cakes

Puur genot, deze luchtige cakejes met sinaasappelconfituur en pure chocolade. Natuurlijk kun je ze gewoon in de winkel kopen, maar zelfgemaakt smaken ze dubbel zo lekker!

Lees Meer
Luxeflappen met fruitvulling

Kersenflap of abrikozenflap? Probeer dit recept voor luxeflappen met fruitvulling: ze smaken even heerlijk als ze eruitzien. Werk ze af met poedersuiker en wedijver met de beste banketbakkers. Test zeker ook andere fruitsmaken!

Lees Meer
Pantique-honingbroodjes met rozijnen

Zelfs de Romeinen wisten honingbroodjes al te smaken. Voedzaam, zoet en lekker. De honing geeft de broodjes de typische zacht-zoete smaak, en de rozijnen zorgen voor de smeuïge toets. Ideaal voor bij een brunch of origineel ontbijt!

Lees Meer
Glutenvrij meergranenbrood

Het lekkerste brood maak je gewoon zelf. Dit glutenvrije meergranenbrood is klaar in een handomdraai. Even alle ingrediënten mengen, dan de oven of de broodmachine in en … smullen maar van je overheerlijke resultaat.

Lees Meer