Laat je inspireren
Gevulde oudegranenbroodjes

Fan van gerookte zalm? Probeer dan deze warme combinatie eens uit met krokante hazelnoten, zachte brie en frisse blaadjes rucola. Het knapperige broodje eromheen is een brooddeeg op basis van oudegranenmix met gierst, quinoa en boekweit.

Lees Meer
Barbecuestengels

Je eigen broodstengels maken? Dat doen niet alleen doorwinterde Italianen, maar nu ook jij! Met onze mix voor wit brood heb je deze knabbelstokjes zo klaar. Hun sesam- of maanzaadkorstje geeft ze een uitnodigend uitzicht . Dipsausje erbij en laat het barbecuefeest maar beginnen!

Lees Meer
Glutenvrije soesjes met zalmmousse

Soesjes met zalmmousse, dat is een feestelijke verrassing voor wie gluten mijdt. Dit recept tovert een bekend dessert om tot een hartige hap. De soezen zijn gevuld met een smakelijke mousse van zalm en roomkaas, dat maakt het geheel lekker smeuïg, luchtig en onweerstaanbaar.

Lees Meer
Limburgse vlaai met seizoensfruit

Limburgse roots? Of fan van Limburg en haar streekgerechten? Dan loopt het water je vast in de mond als je deze Limburgse vlaai met seizoensfruit ziet. Dit recept en jouw lievelingsfruit vormen de perfecte inspiratie om elk seizoen heerlijke taarten te bakken.

Lees Meer
Kokos-amandelcake met kersen

Kokos-amandelcake met kersen, dat is een nieuwe standaard voor cake. Laat je gezelschap genieten van de heerlijke combinatie: het breekbare kruimeldeeg, de volle smaak van frangipane en de zoete kersenvulling. De afdeklaag met kokos maakt het geheel ook een lust voor het oog.

Lees Meer
Hazelnootcrumble met rode bessen

Zoals de taart hier kruimelt, kruimelt ze nergens. Deze hazelnootcrumble met rode besjes valt bij jong en oud in goede aarde. Geen fan van rode bessen? Vervang ze dan door ander rood fruit of bosvruchten. Met onze mix heb je de crumble bovendien in een wip klaar.

Lees Meer