Laat je inspireren

Funny chocolate chip pancakes

Leef je samen met je kinderen creatief uit met American pancakes. Vul ze met banaan en chocoladedruppels en teken een grappige smoel met stukjes fruit. Ziedaar het recept voor een heerlijke baknamiddag.

Lees Meer
Zachte haverzemelenbroodjes

Ze zijn vezelrijk en toch smaken ze als heerlijk zachte sandwiches. Bak deze kinderproof haverzemelenbroodjes voor je ontbijt, voor bij de soep of voor je gezonde lunch.

Lees Meer
Bananenbroodmuffins

Word je helemaal happy van bananenbrood? Vul het laatste gaatje in je lunchbox met deze handige muffinversie. Extra royaal met stukjes appel en chocolade. Een geluksmomentje om naar uit te kijken.

Lees Meer
Appelstrudel-twist

Tijd voor warme appelstrudel! Met dit recept geef je deze traditionele lekkernij nog meer sterallures. En heel belangrijk: vergeet het bolletje ijs niet!

Lees Meer
Calzone

Duizend keer aantrekkelijker dan inspiratieloze afhaalpizza: je eigen creatieve pizza calzone. Teken met groentestukjes fleurige bloemetjes op de korst voor een feestelijke pizzadag!

Lees Meer
Ombre pannenkoekentaart

Verdrijf de winterkou met een heerlijke pannenkoekenbak. Wij kozen voor dikke American pancakes. Drie smaken, netjes gestapeld tot een tricolore taart. En dan rijkelijk bedekken met wat je maar wil. Jammie!

Lees Meer
Waldkornbroodjes met spreads

Minstens zo belangrijk als wat je op de barbecue legt: wat serveer je erbij? Onze suggestie: knapperige zelfgebakken broodjes, vergezeld van versgemaakte wortel-, zalm- of komkommerspread.

Lees Meer
Brésiliennehoorntjes met pralinécrème

Afternoon tea, koffiepauze of vieruurtje: hoe je het ook noemt, we kijken er elke dag reikhalzend naar uit. Vooral als we weten dat er roomhoorntjes op ons liggen te wachten.

Lees Meer