Laat je inspireren
Wentelteefjes van rozijnenbrood

Met een beetje creativiteit wordt zelfs een eenvoudig wentelteefje een godenmaal. Gebruik zelfgebakken rozijnenbrood voor de boterhammen, doop ze in je eimengsel en bak je wentelteefjes goudbruin in de pan. Werk af met geitenkaas en honing. Je bord is in een oogwenk leeg!

Lees Meer
Makkelijk teff-speltbrood

Maak je eigen oergranenbrood: meng de heerlijke teffbroodmix met een stevige portie spelt en er komt een voortreffelijk broodje uit je broodmachine. Wist je trouwens dat teff oorspronkelijk uit Ethiopië komt? Ze maken er daar ‘injera’ van, een soort kruising tussen een brood en een pannenkoek.

Lees Meer
Haverpannenkoeken met spinazie en geitenkaas

Haverpannenkoeken met spinazie en geitenkaas, een heerlijk vegetarisch gerechtje.Deze pannenkoekjes zitten bovendien boordevol gezonde ingrediënten. Het proberen waard!

Lees Meer
Kaastaart koude bereiding

Oma maakt al jaren kaastaart zoals deze en nog altijd is het feest als de taart op tafel komt. De AVEVE-mixen staan garant voor de smaak van vroeger. Het resultaat? Een lichte en smeuïge taart, met een heerlijke bodem. Prachtig en extra lekker als je ze afwerkt met vers fruit.

Lees Meer
Perencrumblecupcakes

Varieer in de keuken volop met wat de seizoenen je te bieden hebben. Met lekkere peren en hazelnoten bijvoorbeeld. Je vertrekt van het makkelijke recept voor cupcakes en daaraan voeg je sappige perenstukjes toe. Met een krokante hazelnootcrumble als topping maak je de cupcakes helemaal áf.

Lees Meer
Suikervrije fruittaart met slagroom

Hiep, hiep, hoera! Deze lekker luchtige taart is de ultieme traktatie voor je suikervrije verjaardagsfeest. Met heerlijk vers fruit en suikervrije slagroom erop is het feest compleet.

Lees Meer