Laat je inspireren
Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas

De allerlekkerste wraps maak je met onze pizzamix. Enkel ei en water toevoegen en in een handomdraai serveer je de ideale lunch voor elke smaak. Je kunt eindeloos combineren. Wij vulden de wraps alvast met smeuïge geitenkaas, gerookte zalm en verse spinazie. Een gezond en lekker alternatief voor boterhammen!

Lees Meer
Gesuikerde amandelspiralen

Op zoek naar een feestelijk gebak? Dan raak je met deze gesuikerde amandelspiralen meteen de juiste snaar. Heerlijk licht en luchtig, mét een intens amandelaroma. Je serveert deze ‘achtjes’ van ’s morgens tot ’s avonds. Als ontbijt, tussendoortje of nagerechtje: iedereen geeft toe aan deze weldadige verwennerij!

Lees Meer
Glaasje brownie met kersenslagroom

Hoe yummie kan een dessertje zijn? Deze combinatie van chocoladebrownie met kersenslagroom smaakt hemels. Kies voor leuke weckglaasjes om het hapje te presenteren. Een perfecte afsluiter van een feestelijke maaltijd.

Lees Meer
Glutenvrije kwarktaart

Blij met dit glutenvrij recept voor een kwarktaart? Ga dan meteen aan de slag en geniet zonder zorgen van de crunchy koekjesbodem en de smeuïge kwarkvulling. Een laagje aardbeiencoulis en verse aardbeien zorgen voor de perfecte afwerking!

Lees Meer
Tomatentaart met courgette en fetakaas

Zonder moeite haal je de Franse keuken in huis: tomaten en courgette, afgekruid met tijm, kan het beter? De feta en rozemarijn zorgen voor een heerlijke toets die je gasten en gezin niet onberoerd zal laten!

Lees Meer
Hazelnootcrumble met rode bessen

Zoals de taart hier kruimelt, kruimelt ze nergens. Deze hazelnootcrumble met rode besjes valt bij jong en oud in goede aarde. Geen fan van rode bessen? Vervang ze dan door ander rood fruit of bosvruchten. Met onze mix heb je de crumble bovendien in een wip klaar.

Lees Meer