Laat je inspireren

Ombre pannenkoekentaart

Verdrijf de winterkou met een heerlijke pannenkoekenbak. Wij kozen voor dikke American pancakes. Drie smaken, netjes gestapeld tot een tricolore taart. En dan rijkelijk bedekken met wat je maar wil. Jammie!

Lees Meer
Brownierepen met chocomousse

Wat past er bij chocolade? Nog meer chocolade! Daarom kregen deze feestelijke brownies een topping van pure chocomousse en een bodem van crunchy chocoladeparels.

Lees Meer
Feestelijke tulbandcake

Eén hap van dit feestgebak en je smaakpapillen starten spontaan een vreugdedans. Een duo van mokka- en hazelnootcake op een korstje van brésilienne en overgoten met suikerzoet glazuur: wat wil je nog meer?

Lees Meer
Geroosterde kruidenbroodjes met mozzarella

Hier is de gedroomde sidedish bij je barbecue. Vezelrijke witte broodjes gevuld met smeuïge mozzarella, gegrild in kruidenboter en bestrooid met grof zeezout. Pas wel op: waarschijnlijk zijn ze meer in trek dan je vleesbrochettes.

Lees Meer
6 makkelijke verjaardagsrecepten

Slingers opgehangen en tafel versierd? Dan ontbreekt alleen nog een taart met kaarsjes voor de jarige. Maakt niet uit of je een pannenkoekentaart, slagroomtaart of zeemeerminnentaart bakt.

Lees Meer
Kerstboombrood om te delen

Serveer deze kerstlekkernij om in stukken te scheuren als ontbijt of brunch. Heerlijk gevuld met noten, rozijnen en marsepein. Zoals de traditionele kerststol, maar dan in een originele vorm.

Lees Meer
Citroencupcakes met meringue

Niemand die gelooft dat je deze cupcakes zelf gemaakt hebt. Ze lijken zó uit de etalage van een toppatissier te komen. En dan moet je ze nog proeven, met die frisse lemon curd en die hemelse meringue.

Lees Meer
Kerstdonuts

Een kindvriendelijk kerstdessert maken? Deze flashy kerstdonuts beantwoorden aan alle verwachtingen van zoon- of dochterlief. Laat je gerust assisteren bij het decoreren en maak er een fijne gezinsactiviteit van.

Lees Meer