Laat je inspireren

Charlottetaart met aardbeien en pistache

Laagjes zachte pistachebiscuit afgewisseld met zoete aardbeienbavarois en omzoomd met in chocolade gedipte koekjes: ziedaar een charlottetaart om mee uit te pakken.

Lees Meer
Kerstdômes

De wauw’s en de oooh’s vliegen je om de oren als je deze kunstwerkjes van chocolade met speculooschocomousse op een krokant koekje voorschotelt. Terecht. Jouw moment om te shinen!

Lees Meer
Spéculoos pour Saint-Nicolas et Noël

L'arrivée du grand Saint approche à grands pas ? Enfilez votre tablier et régalez-vous en humant le parfum des spéculoos maison. Parfait à insérer dans les chaussures ou en guise de décoration comestible pour votre sapin de Noël.

Lees Meer
Appelstrudel-twist

Tijd voor warme appelstrudel! Met dit recept geef je deze traditionele lekkernij nog meer sterallures. En heel belangrijk: vergeet het bolletje ijs niet!

Lees Meer
Bananenbroodmuffins

Word je helemaal happy van bananenbrood? Vul het laatste gaatje in je lunchbox met deze handige muffinversie. Extra royaal met stukjes appel en chocolade. Een geluksmomentje om naar uit te kijken.

Lees Meer
Calzone

Duizend keer aantrekkelijker dan inspiratieloze afhaalpizza: je eigen creatieve pizza calzone. Teken met groentestukjes fleurige bloemetjes op de korst voor een feestelijke pizzadag!

Lees Meer
Waldkornbroodjes met spreads

Minstens zo belangrijk als wat je op de barbecue legt: wat serveer je erbij? Onze suggestie: knapperige zelfgebakken broodjes, vergezeld van versgemaakte wortel-, zalm- of komkommerspread.

Lees Meer
Brésiliennehoorntjes met pralinécrème

Afternoon tea, koffiepauze of vieruurtje: hoe je het ook noemt, we kijken er elke dag reikhalzend naar uit. Vooral als we weten dat er roomhoorntjes op ons liggen te wachten.

Lees Meer