Laat je inspireren

Broodkrans met marsepein, bessen en kaneel

De oooh’s en de aaah’s zullen niet ontbreken wanneer je dit klassegebak op tafel zet. Om nog te zwijgen over de verrukkelijke combinatie van marsepein, kaneel en rode bessen gewikkeld in zoet brooddeeg.

Lees Meer
Frangipane-pannenkoeken

Surprise, surprise! Wat zit er in de pannenkoek? Een heerlijke frangipanevulling! Simpel om te maken en superlekker als dessert of vieruurtje.

Lees Meer
Gevlochten pizza Hawaï

Creatief met pizza! Laat je vlechtkunsten zien en schotel je tafelgenoten dit ingenieuze pakketje voor. Onvervalste comfortfood in een strak jasje.

Lees Meer
Kruidig breekbrood met parmezaan

Tuinfeestje of barbecue gepland? Serveer je gasten deze heerlijke hompjes olijvenbrood om met de hand af te scheuren. De geur alleen al brengt iedereen in vakantiesfeer.

Lees Meer
Mini-quiche

Kerstomaatjes, mascarpone en rozemarijn? Die smaken héérlijk in een quiche. Deze snelle miniquiches smelten in je mond. Maak rondjes van plezier!

Lees Meer
Pannenkoekentaart met fruit en mascarpone

Op zoek naar het wow-effect? Probeer deze spectaculaire pannenkoekentorentjes. Met een fruitige mascarponevulling en overladen met vers fruit. Genieten van de eerste tot de laatste hap.

Lees Meer
Unicorn cupcakes

Een kinderfeestje is niet compleet zonder cupcakes. Met suikerpasta en een beetje verbeelding knutsel je moeiteloos piraten, monsters en prinsessen in elkaar. Of waag je aan deze kleurrijke eenhoorns.

Lees Meer
Turkse pides met gehakt en spinazie

Deze Turkse mini-pizza’s doen het goed op elke barbecue en elk feestje. Met verse spinazie, kruidig gehakt, pittige feta en frisse munt serveer je een lekker zuiders smakenpalet.

Lees Meer