Laat je inspireren
Broodkrans met marsepein, bessen en kaneel

De oooh’s en de aaah’s zullen niet ontbreken wanneer je dit klassegebak op tafel zet. Om nog te zwijgen over de verrukkelijke combinatie van marsepein, kaneel en rode bessen gewikkeld in zoet brooddeeg.

Lees Meer
Frangipane-pannenkoeken

Surprise, surprise! Wat zit er in de pannenkoek? Een heerlijke frangipanevulling! Simpel om te maken en superlekker als dessert of vieruurtje.

Lees Meer
Turkse pides met gehakt en spinazie

Deze Turkse mini-pizza’s doen het goed op elke barbecue en elk feestje. Met verse spinazie, kruidig gehakt, pittige feta en frisse munt serveer je een lekker zuiders smakenpalet.

Lees Meer
Kastanjegebakjes met pompoenpuree

Mooie herfstdagen nodigen uit om kastanjes te gaan rapen. Heb je een zak vol verse noten? Verwerk die dan in een origineel recept. Kastanjegebakjes met pompoenpuree passen helemaal bij het seizoen. Zó smaakt de herfst!

Lees Meer
Vlechtbrood

Een vlechtbrood met 2 degen én vlechten met 4 broodstrengen lijkt moeilijker dan het is. Ga de uitdaging aan en je serveert in een mum van tijd dit prachtig vlechtbrood bij je volgende brunch!

Lees Meer
Zeemeerminnentaart

Deze keer geen kers op de taart, maar de staart van een zeemeermin! Een prachtige verrassing voor elk kinderfeestje.

Lees Meer
Hazelnootcrumble met rode bessen

Zoals de taart hier kruimelt, kruimelt ze nergens. Deze hazelnootcrumble met rode besjes valt bij jong en oud in goede aarde. Geen fan van rode bessen? Vervang ze dan door ander rood fruit of bosvruchten. Met onze mix heb je de crumble bovendien in een wip klaar.

Lees Meer
Korenaren met spek en kaas

Geniet samen van deze kunstige broden naar het model van wuivende korenaren op een zonovergoten akker. Breek je stukje af en zet je tanden in een lekkere hap zuurdesembrood met zout spek en pittige kaas.

Lees Meer