Laat je inspireren

Pannenkoekentaart met aardbeien en Zwitserse room

Tip voor een geslaagd verjaardagsfeestje: deze pannenkoekentaart met tussenlaagjes zoete Zwitserse room en plukverse aardbeien. Snel klaar en ongelooflijk lekker.

Lees Meer
Sneeuwmankoffiekoeken

Buiten geen sneeuwpret te beleven? Dan kun je nog altijd deze sneeuwmannen maken in de keuken. De kinderen staan gegarandeerd te springen om een handje toe te steken.

Lees Meer
Ontbijtpizza met yoghurt en fruit

Ontbijten wordt een feest met deze vitaminebom op tafel. Een stevige en gezonde havermoutbodem met een fris laagje yoghurt en massa’s lekker fruit. Zo wil je elke dag starten.

Lees Meer
Citroencupcakes met meringue

Niemand die gelooft dat je deze cupcakes zelf gemaakt hebt. Ze lijken zó uit de etalage van een toppatissier te komen. En dan moet je ze nog proeven, met die frisse lemon curd en die hemelse meringue.

Lees Meer
Broodster met choco

Beetje uitgekeken op je boterham met choco? Maak plaats voor deze stralende broodster. Met een klein beetje handigheid serveer je een lekkernij die in recordtempo van tafel verdwijnt.

Lees Meer
Pizzabrood

Het beste van twee werelden, deze kruising tussen een speltdesembrood en een pizza prosciutto. Heerlijk als aperitiefhapje en perfecte side dish bij je barbecue. Verbazend makkelijk om te maken.

Lees Meer
Cookie cake

Van een eyecatcher gesproken. En toch is dit oogverblindende dessert helemaal niet moeilijk om te maken. Koekjesdeeg bakken, witte chocomoussevulling kloppen en decoreren met fruit naar keuze. Piece of cake.

Lees Meer
6 makkelijke verjaardagsrecepten

Slingers opgehangen en tafel versierd? Dan ontbreekt alleen nog een taart met kaarsjes voor de jarige. Maakt niet uit of je een pannenkoekentaart, slagroomtaart of zeemeerminnentaart bakt.

Lees Meer