Laat je inspireren
Appelroosjes

Geef bladerdeeg het gezelschap van friszure appeltjes en je bakt deze onweerstaanbaar lekkere appelroosjes.

Lees Meer
Zoet speltbrood met appel en rozijnen

Klaar voor een nieuw broodrecept? Met wat nieuwe ingrediënten smaakt je brood meteen helemaal anders. En je hoeft er niet eens langer voor in de keuken te staan.

Lees Meer
Vijfvlecht

Maak je deze vijfvlecht klaar voor je bezoek? Dan hoef je je tafel niet eens meer op te smukken. Want dit brood smaakt niet alleen lekker, het is ook bijzonder mooi.

Lees Meer
Speltpizzas

Experimenteer je graag in de keuken? Dan zijn deze zoete speltpizza’s een kolfje naar jouw hand. Ga aan de slag en verras je gasten met de sublieme combinatie van zoute kazen met zoete rozijntjes en appels.

Lees Meer
Brabants worstenbroodje

Jong en oud zijn stapelgek op deze worstenbroodjes. Snij ze in stukjes en serveer ze als aperitiefhapje, met wat ketchup of mosterd. Of schotel ze in één stuk voor als snack of maaltijd. Experimenteer wat met de kruiden en je zet je gasten meteen verschillende versies voor.

Lees Meer
Brioche broodjes met bosvruchten en witte chocolade

Met een combinatie van bosvruchten en briochebrood oogst je gegarandeerd succes!

Lees Meer