Laat je inspireren
Italiaanse kruidenbroodjes

Krijg je bezoek over de vloer? Dan schotel je hen graag iets bijzonders voor. Deze Italiaanse kruidenbroodjes pakken zonder twijfel je gezelschap in. De pittige kruiden in dit luchtige deeg lijken vers uit een Italiaans weiland geplukt.

Lees Meer
Tomatentaart met courgette en fetakaas

Zonder moeite haal je de Franse keuken in huis: tomaten en courgette, afgekruid met tijm, kan het beter? De feta en rozemarijn zorgen voor een heerlijke toets die je gasten en gezin niet onberoerd zal laten!

Lees Meer
Broodpudding

Broodpudding: dé klassieker in België en Nederland. Het recept is dan ook een klein wonder: met wat oud brood en rozijntjes tover je een heerlijk tussendoortje op tafel. Nét zoals mama het vroeger maakte. Smakelijk!

Lees Meer
Pestobrood in de machine

Terwijl je broodmachine dit brood bakt, ruikt het heerlijk naar Italië. Bij het zuurdesembrood voeg je alleen nog pesto, olijfolie en basilicum toe. Een handvol ingrediënten voor een mond vol smaak. Viva Italia!

Lees Meer
Glutenvrije kwarktaart

Blij met dit glutenvrij recept voor een kwarktaart? Ga dan meteen aan de slag en geniet zonder zorgen van de crunchy koekjesbodem en de smeuïge kwarkvulling. Een laagje aardbeiencoulis en verse aardbeien zorgen voor de perfecte afwerking!

Lees Meer
Hazelnootcrumble met rode bessen

Zoals de taart hier kruimelt, kruimelt ze nergens. Deze hazelnootcrumble met rode besjes valt bij jong en oud in goede aarde. Geen fan van rode bessen? Vervang ze dan door ander rood fruit of bosvruchten. Met onze mix heb je de crumble bovendien in een wip klaar.

Lees Meer