Een robotgrasmaaier kopen: vraag hier je offerte op maat aan

 

Een robotmaaier houdt je gazon piekfijn in orde zonder dat je ernaar moet omkijken. Hij maait wanneer jij dat wil. Daardoor staat je gras nooit te lang. En je hebt zelf tijd voor andere zaken.

 

 

Servicewinkels robotmaaiers

Heb je een grote of een kleine tuin: bij AVEVE vind je zeker en vast een grasrobot die bij je past. Een goede robotgrasmaaier kopen is een investering. Daarom bekijkt onze servicewinkel samen met jou welke robotmaaier geknipt is voor jou. Je krijgt vervolgens een offerte op maat voor de perfecte installatie bij je thuis. Vanzelfsprekend kun je ook voor service na verkoop terecht bij je servicewinkel voor robotmaaiers.

Ontdek de deelnemende servicewinkels

Waarom een grasrobot kopen bij AVEVE?

  1. Een robotgrasmaaier kopen bij AVEVE is een verstandige keuze, want onze servicewinkel biedt je een totaalpakket aan: Je krijgt in de winkel alle nodige uitleg over de verschillende robotmaaiers.
  2. Een expert komt in je tuin kijken om na te gaan welke grasrobot het meest geschikt is. Hij legt uit wat de mogelijkheden zijn en waar er eventueel aanpassingen nodig zijn op het terrein. Hij bepaalt ook de ideale plaats voor het laadstation, rekening houdend met de elektriciteitsvoorziening.
  3. Heb je je keuze gemaakt, dan komt het serviceteam je robot grasmaaier installeren. Ze plaatsen het laadstation en programmeren de robot.
  4. Service na verkoop is inbegrepen. Kleine probleempjes lossen we snel op.

Lees meer

Jouw gegevens

* Bekijk hier onze Privacyverklaring.