Gezocht: Enthousiaste dierenliefhebbers

 

Nieuw gezinslid op vier pootjes

 beesties

 

Op ieder potje past een dekseltje en dat is ook zo bij het vinden van het ideale huisdier.

Ben jij op zoek naar een nieuwe compagnon om deel uit te maken van jullie gezin maar heb je geen idee hoe je eraan begint? Wil je een hond of kat in huis maar weet je niet welk ras bij je gezin past? Zot van knaagdiertjes maar twijfel je tussen een konijn of een cavia als gezelschap?

Voor een nieuw televisieprogramma zijn wij op zoek naar mensen en gezinnen die graag een nieuw lid in de familie verwelkomen.

Samen met een dierenarts zoeken wij de perfecte match voor jou. We zorgen dat alles aanwezig is voor een goede start met je nieuwe beste vriend.

Voel jij je meteen aangesproken of ken je iemand die staat te trappelen om in dit avontuur te stappen, mail dan naar
dieren@hotelhungaria.be

 

 

Een uniek en tof plekje voor je huisdier

beesties

Echte dierenvrienden willen het allerbeste voor hun trouwe compagnon, en daar hoort ook een leuke plek in huis of in de tuin bij. Maar dierenmeubilair is vaak allesbehalve mooi! Vind jij dat ook? Past er niets in je interieur? Wij bouwen een persoonlijk en superhip plekje voor jouw huisdier! Want het kan ook anders...

Heeft jouw hond nood aan een nieuw luxehok met gadgets? Wil je voor je kat een trendy krabpaal in de stijl van je interieur?

Heeft je konijn behoefte aan een eigen mini-slaapkamer met bed? Of mist je shetlandpony nog een speelparadijs?
Voor een nieuw televisieprogramma zijn we op zoek naar mensen die voor hun favoriete dier een persoonlijk, eigen plekje in huis of in de tuin willen creëren.

Wil jij jouw lievelingsdier op deze manier in de watten leggen en er stiekem ook zelf blij van worden?
Mail dan naar dieren@hotelhungaria.be en wie weet komen onze experts langs om jouw huis/tuin op een hippe manier animalproof te maken.