Laat je inspireren
Hoe vaak moet ik mijn gazon maaien en water geven?

Bij het begin van de lente begint je gazon te groeien. Maai het daarom regelmatig vanaf maart. Hou je grastapijt in topvorm en geef water in droge periodes.

Lees Meer
Lekkere kruiden voor de BBQ

Wat is er nu heerlijker dan op een warme zomeravond barbecueën met vrienden of familie? Verfijn je vlees-, vis- en groentegerechten met verse kruiden uit eigen tuin!

Lees Meer
Wat kan ik doen tegen vervelende vliegen en muggen?

Laat je zomer niet vergallen door vervelende vliegen en muggen. Er bestaan heel wat oplossingen om vliegende lastposten op afstand te houden. We geven je een overzicht.

Lees Meer
Accessoires voor de barbecue

Bij veilig barbecueën horen basisaccessoires, zoals een tang en een hittebestendige handschoen. Maar met een aantal extra accessoires kun je veel meer uit je barbecue halen!

Lees Meer
Een vierkantemeterbak beschermen tegen vogels en katten

Vogels die snoepen van heerlijke aardbeien en het frisse jonge groen wegpikken of katten die de moestuinbak als kattenbak gebruiken … Wat doe je tegen deze ongenode gasten in je vierkantemeterbak?

Lees Meer
Serre verluchten

In een serre heerst in de zomer vaak een tropisch klimaat, veel plantjes genieten hiervan. Maar deze tropische temperaturen trekken ook ongewenste insecten en plagen aan. Daarom is het verluchten van je serre erg belangrijk.

Lees Meer