Laat je inspireren
Tips voor mulchmaaien

Mulchmaaien of mulchen is een verstandige manier om je gazon in vorm te houden. Je recycleert het gemaaide gras als voeding voor je grasmat. Waar moet je aan denken als je wil mulchmaaien?

Lees Meer
Wat zijn biokruiden?

Waarom worden sommige kruiden biokruiden genoemd? De afkorting bio staat voor biologisch, maar wat betekent dat nu precies? Wij geven wat uitleg.

Lees Meer
Wanneer en hoe geef je water?

Planten bestaan voor 95% uit water. Via hun wortels nemen ze, samen met water, de nodige voedingsstoffen op. Zorg er dus voor dat je planten ook in droge periodes genoeg water krijgen. Enkele tips.

Lees Meer
Accessoires voor de barbecue

Bij veilig barbecueën horen basisaccessoires, zoals een tang en een hittebestendige handschoen. Maar met een aantal extra accessoires kun je veel meer uit je barbecue halen!

Lees Meer
Ergonomisch tuinieren

Ergonomisch tuinieren is tuinieren op een veilige en doeltreffende manier. Zodat je later geen last krijgt van je rug, nek, armen of benen. Hoe je ergonomisch tuiniert? Wij geven tips!

Lees Meer
Potten en bakken op het terras

Potten en bakken zijn er in allerlei vormen, maten en materialen. Van kunststof en terracotta tot Ficonstone of Fiberclay. Om de keus makkelijker te maken: de voor- en nadelen van verschillende potten op een rij!

Lees Meer