Laat je inspireren
Maak je terras winterklaar

Je terras winterklaar maken is nodig om je planten te beschermen tegen vorstschade. Maar ook om eventuele (storm)schade aan je tuinmeubelen, potten en andere losse accessoires te voorkomen.

Lees Meer
Hoe kies je de perfecte kerstboom?

Welke kerstboom voor jou de beste is, hangt af van je verwachtingen. Wil je de boom nog in de tuin planten? Heb je veel of weinig plaats? Voor elke huiskamer vind je een geschikte boom.

Lees Meer
Enkele tips voor het winteronderhoud van je grasmaaier

Een jaarlijks onderhoud van je grasmaaier voorkomt heel wat problemen. Je machine gaat langer mee en je hebt minder kosten. We geven je enkele tips.

Lees Meer
Wat je zeker in je tuintoolkit moet hebben?

Goed gereedschap is belangrijk voor iedere tuin en tuinier. Kies het zorgvuldig uit met het oog op veiligheid, comfort en ergonomie.

Lees Meer
Wanneer kunnen tuinvogels je hulp het best gebruiken?

Uit onderzoek blijkt dat het heel nuttig is om de vogels in je tuin het hele jaar door te voederen. Hun behoefte aan voedsel varieert wel van seizoen tot seizoen.

Lees Meer
Composteren in een composthoek

In een composthoek recycleer je tuin- en keukenafval tot waardevolle voeding voor je moestuin. Gemaaid gras, takken, bladeren, onkruid, etensresten: na zes maanden zijn ze getransformeerd in humusrijke bemesting.

Lees Meer