Laat je inspireren

Het kippenhok onderhouden en schoonmaken

Een kippenhok vraagt om onderhoud en een wekelijkse korte schoonmaakbeurt. Maar hoe reinig je het hok en waar moet je op letten?

Lees Meer
Gezonde voeding voor konijnen en knaagdieren

Met goede voeding geef je je konijn of knaagdier een perfecte basis voor een gezond en gelukkig leven. Maar wat is de juiste voeding en hoeveel moet je dier ervan eten?

Lees Meer
Een asielkat adopteren

Besloten om een kat in huis te halen? Dat is mooi! Denk ook eens aan al die katten in de asielen. Ze zijn net zo lief en wachten allemaal op een nieuwe thuis.

Lees Meer
Hoe voed ik mijn hond op?

Voed je hond goed op en jullie beleven samen veel plezier. Ook maak je jullie leven samen eenvoudiger met een goede opvoeding. Waar moet je bij die opvoeding rekening mee houden?

Lees Meer
Aandacht geven en opvoeden

Met de juiste aandacht maak je je konijn of knaagdier gelukkig en voed je het eenvoudig op. Ontdek welke dingen je dier allemaal kan leren en hoe je er een band mee opbouwt.

Lees Meer
Verzorging en voeding tijdens de rui

Alle siervogels gaan in de rui in het najaar. Tijdens de rui vervangen ze hun versleten veren door nieuwe. Dat is een intensief proces voor een vogellijfje. Ondersteun je vogel met rust, extra dierlijke eiwitten en vitaminen.

Lees Meer
Schapenweetjes

Denk jij erover om een paar schapen te houden? Super! Zorg altijd voor minimaal twee dieren want ze hebben een soortgenoot nodig. Verdiep je ook in de basiskennis.

Lees Meer
De paardenstal in de winter en in de zomer

Veel paarden brengen veel tijd door in de stal, zowel in de zomer als in de winter. Elk seizoen vraagt dan ook om specifieke stalklusjes.

Lees Meer