Starten met kippen


Kippen zijn gedroomde afvalverwerkers én ze trakteren je op lekkere eitjes. Wil jij ook vrolijke scharrelaars in je tuin? Bestel je kippen in je Aveve-winkel en volg onze tips.Bestel je kippen bij Aveve


Kippen zijn op bestelling verkrijgbaar bij je Aveve-winkel. We geven je advies over legkippen en andere rassen en we helpen je bij de keuze van het kippenhok, de juiste voeding en accessoires.Beginnen met kippen? Tips voor een vlotte start


Zorg ervoor dat je kippen niets tekortkomen. Met de juiste voeding en een knus verblijf voelen je kippen zich onmiddellijk thuis. Deze tips zetten je op weg.Hoe geef ik mijn kippen een veilige thuis?


Een goede en schone kippenhuisvesting is een must. Het weert roofdieren en biedt je hoenders een fijne en veilige plek om naar hartenlust rond te scharrelen.Hoe verlos ik mijn kippen van bloedluizen?


Vroeg of laat krijgen je kippen te maken met bloedluizen of andere mijten. Dat is niet dramatisch, zolang je het probleem op tijd aanpakt. We geven je tips om je kippen goed te beschermen.