Ontdek je voordeel op de Serredagen van 17 september t.e.m. 31 oktober 2022

 

Kriebelt het om groenten te beginnen kweken? In een serre neem je meteen een gigantische voorsprong op het kweekseizoen. Haal je voordeel uit onze serrepromo's vanaf zaterdag 17 september t.e.m. maandag 31 oktober 2022. En pluk slimme tips om nu al volop te zaaien en te planten.


✔ Ontdek onze 100% Belgische kwaliteitsserres met maximale veiligheid en levensduur. Maak kennis met de topmodellen van Filclair en ACD.

✔ Laat je adviseren door onze serre-experts. Ze helpen je een juiste en slimme keuze te maken. Je krijgt tips bij de inrichting van je serre en antwoord op al je vragen.

✔ Profiteer van extra voordelige acties. Van zaterdag 17 september tot en met maandag 31 oktober 2022 krijg je 2 accessoires naar keuze* gratis bij aankoop van een ACD Prestige-serre of Piccolo-serre en gratis raamopeners voor elk raam bij aankoop van een Filclair-serre.

*Exclusief pakketten en thermowood vloeren.


2 accessoires naar keuze* gratis bij aankoop van een ACD Prestige-serre of Piccolo-serre

*Exclusief pakketten en thermowood vloeren.

Alles over serres

De voordelen van een serre

Een serre is een waardevolle investering. Je maakt je moestuinseizoen een stuk langer en geniet dus langer van groenten van eigen kweek.

Lees Meer
Wat zijn de voordelen van een serre met schuine wanden?

Denk je eraan om een serre te plaatsen? Schuine wanden zijn een absolute aanrader. Dan krijg je ook in de vroege lente en het najaar de beste lichtinval. Ontdek alle voordelen van schuine wanden.

Lees Meer
Toebehoren die werk in de serre makkelijk maken

Tomatenplanten die langs een spiraal omhoog klimmen, kleine potjes op de oppottafel, automatische raamopeners om de ideale temperatuur te waarborgen. Het zijn allemaal toebehoren die het werk in de serre net wat makkelijker maken.

Lees Meer
Serre plaatsen

En dan is het zover, je gaat je serre plaatsen! Waar je allemaal op moet letten? Wij geven wat tips.

Lees Meer
Grond voorbereiden in serre

Grond in de serre is gewone tuingrond waar je planten in kunt opkweken. Toch zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het voorbereiden van de bodem in je serre.

Lees Meer
Groenten in de serre

Ons klimaat is erg wisselvallig: regen, zon, wind, hagel… Het komt allemaal voor. Niet alle groenten gedijen even goed in dit Belgische klimaat. Die krijgen daarom een heerlijk warm plekje in de serre.

Lees Meer
Serre kuisen en klaarmaken

Het kuisen en klaarmaken van je serre is belangrijk om de ideale situatie voor je groentjes te garanderen. Met deze 5 tips weet je zeker dat je serre helemaal klaar is voor een goede start.

Lees Meer
Serre verluchten

In een serre heerst in de zomer vaak een tropisch klimaat, veel plantjes genieten hiervan. Maar deze tropische temperaturen trekken ook ongewenste insecten en plagen aan. Daarom is het verluchten van je serre erg belangrijk.

Lees Meer