Exclusief voor My AVEVE-kaarthouders € 7 korting

Cavalluna: Legend of the Desert

Europa’s populairste familie-entertainmentshow met paarden komt terug en treedt voor de tweede keer op onder de nieuwe merknaam “CAVALLUNA” in Antwerpen in het Sportpaleis. Van 29 februari tot 1 maart 2020 wordt de arena omgetoverd tot een plek die het publiek uitnodigt om te dromen en zich te verwonderen.

De nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ neemt je weer mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond een prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

 

Info en reservatiehttps://www.teleticketservice.com/nl/event/cavalluna-legend-of-the-desert-cc0fbd76

 

 

Klik op ‘Koop tickets’ bij de gewenste show, kies het aantal tickets bij AVEVE en vul hierna de code ‘SHOW2020’ in. Hierdoor krijg je €7 korting per ticket (niet cumuleerbaar met andere kortingen).