Hill’s en Aveve voeren in april actie voor dieren in het asiel met Mission Forever Friend


Bij Aveve geloven we dat alle huisdieren - bij jou thuis of in het asiel - hun hele leven lang liefde, zorg én gezonde voeding verdienen. Daarom slaan we samen met Hill’s de handen in elkaar voor de actie #MissionForeverFriend. En we hebben jouw hulp nodig! Doe de hele maand april mee met #MissionForeverFriend en help de honden en katten in het asiel om een vriend voor het leven te vinden.Koop Hill’s en doneer een maaltijd


De hele maand april help je met jouw aankoop van Hill's asieldieren te voeren. Voor elke zak Hill’s die je koopt, schenkt Hill’s een maaltijd aan een asiel.
Daarbij krijg je in april 50% korting op elke zak Hill's droogvoer voor kat 300 g én Hill's droogvoer voor hond t.e.m. 2,5 kg. Een extra reden om mee te doen, toch?Actie geldig van 1 tot en met 30 april 2021.


Deel een foto met #MissionForeverFriend


Je hoeft geen dier te adopteren om een verschil te maken. Deel in april een foto van jouw hond of kat op Instagram met de hashtag #MissionForeverFriend en tag @hillspetbe. Voor iedere foto doneert Hill's een maaltijd aan een asiel. Zo eenvoudig is het.
Deelnemende asielen in België


  • Chat’ Perlipopette - Hainaut
  • Het Blauwe Kruis van de Kust - Oostende
  • Sans Collier - Perwez
  • Dierenasiel Sint-Truiden -  Sint-Truiden
  • Wase Dierenbescherming - Beveren
  • Chat Pristi - Mons
 Wil je op een andere manier helpen? Natuurlijk kan dat. Je kunt doneren, je aanmelden als vrijwilliger of dieren tijdelijk opvangen. Meer info vind je op www.hillspet.be.