Aveve zegt ‘Merci’ aan alle Belgen

 

De huidige coronacrisis brengt een ongelooflijk sterke positieve beweging op gang. Overal in België starten mensen hartverwarmende solidariteitsacties. 

Daarnaast voelen we bij Aveve dat jullie, klanten, ons steunen als bedrijf dat bijdraagt aan de Belgische economie. We merken dat jullie bewust de voorkeur geven aan je vertrouwde winkel. 

Daarom zeggen we ‘Merci’. Merci België, om bij Aveve te blijven kopen. En nog meer bedankt om ervoor te zorgen dat plezier overal in het land blijft groeien. Omdat je even goed voor je dieren zorgt als altijd. Omdat je samen met je gezin blijft tuinieren. Omdat je een brood bakt voor je overbuur die niet naar de winkel kan. Of een stapel pannenkoeken maakt voor een virtueel vieruurtje met oma, opa en de kleinkinderen. Of omdat je samen met je vrienden een apéro digital doet met zelfgemaakte focaccia.

Merci België, om zo goed voor elkaar te blijven zorgen.

 

 
 
Bekijk alle deelnemende bedrijven op mercibelgië.be. Je vindt er leuke filmpjes waarin ondernemers hun Belgische klanten bedanken. Al deze bedrijven stellen heel wat mensen te werk in ons land en dragen bij aan onze welvaart en sociale zekerheid.

Bezoek zeker ook de webshop met speciale Merci België-artikelen. De integrale opbrengst gaat naar Digital For Youth. Zij verzamelen laptops voor kwetsbare leerlingen in het middelbaar onderwijs die thuis geen computer hebben (www.digitalforyouth.be). 

De Merci België-campagne wordt volledig ondersteund door Comeos. Zij behartigen de belangen van de Belgische handel en diensten en zorgen door hun ondersteuning voor een breder draagvlak voor dit initiatief.