Andere tuinbewoners

Egels

Egels eten veel ongewenste insecten en slakken, daarom zijn ze welkom in onze tuin. Als je er eenmaal een gezien hebt, zal je ze waarschijnlijk vaker treffen. Egels gebruiken namelijk vaak een vaste route. Je kan egels aantrekken door speciaal egelvoer in de tuin neer te zetten en een schoteltje met water te plaatsen.

 

 

 


 Premium egelvoer

 Egelvoederbak en egelvoer

 

Eekhoorns

Eekhoorns zijn echte boombewoners. Ze rennen en springen als ware acrobaten door de bomen. Maar ook op de bosbodem voelen ze zich thuis. Eekhoorns bewaren hun eten als wintervoorraad en vinden het terug dankzij hun uitstekende reukvermogen. In de zomer zijn eekhoorns vooral vroeg in de ochtend en tegen de avond druk in de week. Daar tussenin houden ze een middagslaapje. In de winter zijn eekhoorns maar enkele uren per dag actief. De rest van de tijd rusten of slapen ze in hun nest.

 

 


 


 Eekhoornvoederhuis

 Eekhoornvoer

 

Insecten

Insecten zijn onmisbaar in een natuurlijke gezonde tuin. Wist je dat solitaire wespen en bijen één van de grootste bladluisopruimers uit je tuin zijn en dat lieveheersbeestjes je helpen strijden tegen luizen?

 


 


 

 Insectenhuis

bij/lieveheersbeestje

 Insectenhuis

bij/vlinder

 

Vleermuizen

Vleermuizen zijn ongevaarlijke, bijzondere en zeer nuttige dieren. In de schemering komen vleermuizen tevoorschijn om als echte luchtacrobaten achter muggen en motten te jagen. Plaats een vleermuizenkast en help deze nachtdieren

 

 


 


 

 Vleermuiskast

 

Vlinders

Vlinders sieren je tuin. Door je tuin vlindervriendelijk te maken, kan je ook bijdragen tot de instandhouding van verschillende vlindersoorten. Hang een vlinderkast en zorg voor de juiste beplanting.

 

 


 


 

 Insectenhuis

bij/vlinder

 

Wat zeggen anderen [2 Reacties]


Anoniem
Geplaatst Op 03/07/2017 12:59
Ik vind op uw site geen informatie over duivenvoeders en attributen
Marie en Michel
Geplaatst Op 03/07/2017 14:09

Beste, 

Hierbij even een link naar de producten die op onze website staan:
https://avevewinkels.be/Producten/dier/duif

Met vriendelijke groet

Marie & Michel


Anoniem
Geplaatst Op 08/02/2020 13:41
Bij de Dieren ontbreekt, wat mij betreft, vissen