Laat je inspireren

Ophokplicht voor pluimvee

Vanaf 15 november moet alle pluimvee worden opgehokt of afgeschermd met een net. Vaak betekent dit minder bewegingsruimte voor je kippen. Voorkom verveling met onze tips!

Lees Meer
Een warme thuis voor je konijn

Overweeg je om een konijn in huis te nemen? Konijnen zijn sociale dieren die wel wat plaats nodig hebben. Ontdek wat je konijn het liefst op het menu heeft en hoe zijn droomverblijf eruit ziet.

Lees Meer
Zo geef je een cavia een warme thuis

Een cavia bij je thuis verwelkomen? Of beter nog: twee cavia’s? Ze worden beslist de favoriete speelkameraadjes van zoon- of dochterlief. Via deze tips voor de geschikte voeding en het perfecte verblijf maak je elke cavia helemaal happy.

Lees Meer
Welkom, hamster! Tips voor voeding en verblijf

Wil je een hamster in je gezin verwelkomen? Als je hem verwent met een uitdagend hamsterverblijf en de juiste voeding, dan voelt hij zich meteen bij je thuis. Hier zijn tips om het je hamster naar de zin te maken.

Lees Meer
Een rat als huisdier? Zo wordt hij je beste vriend

Ratten zijn intelligente beestjes en echte kindervrienden. Je kunt ze zelfs handtam maken. Wil je er ook eentje in huis halen? Geef je dier dan de beste zorgen met aangepaste voeding en een uitdagend rattenverblijf. Hier is je checklist.

Lees Meer
Een muis als huisdier? Zo voelt hij zich thuis bij jou

Muizen zijn actieve en nieuwsgierige diertjes waar je veel plezier aan beleeft. Zorg wel voor minstens één speelkameraadje en een ruim verblijf met vanalles om te ontdekken. Hier is wat je nodig hebt om een muis gelukkig te maken.

Lees Meer
Tuinvogels voederen: alles wat je moet weten

Een mooie tuin is leuk, maar een tuin vol leven nog beter. Hier krijg je als vogelliefhebber tips hoe je die vliegende vriendjes bij jou krijgt.

Lees Meer
De paardenstal in de winter en in de zomer

Veel paarden brengen veel tijd door in de stal, zowel in de zomer als in de winter. Elk seizoen vraagt dan ook om specifieke stalklusjes.

Lees Meer