Laat je inspireren
Hoe leg je lokaas en waarop moet je letten?

Als je lokaas tegen ratten of muizen legt, moet je voorzichtig te werk gaan. Hou ook rekening met het gedrag van de dieren, anders blijft het lokaas onaangeroerd. Enkele tips.

Lees Meer
Winterbarbecueën

Waarom zou je alleen in de zomer barbecueën? Niets zo gezellig als je op een koude winteravond opwarmen dichtbij de barbecue. Lees onze tips voor een geslaagde winterbarbecue.

Lees Meer
Voeder het hele jaar door de vogels in je tuin

Vogels voederen is een feest. Met het juiste voer help je je tuinvogels de winter door, maar je mag in elk seizoen bijvoederen. Het komt er alleen op aan het juiste voer aan te bieden.

Lees Meer
Winteronderhoud voor je grasmaaier

Een jaarlijks onderhoud van je grasmaaier voorkomt heel wat problemen. Je machine gaat langer mee en je hebt minder kosten. We geven je enkele tips.

Lees Meer
Terras winterklaar maken

Je terras winterklaar maken is nodig om je planten te beschermen tegen vorstschade. Maar ook om eventuele (storm)schade aan je tuintafel- en stoelen, barbecue, potten en andere losse accessoires te voorkomen.

Lees Meer
Tropische en mediterrane planten overwinteren

Wil jij volgend jaar weer genieten van die prachtige tropische of mediterrane planten in je tuin? Help ze dan de winter door. Tropische of mediterrane planten overwinteren doe je zo!

Lees Meer
Wateroverlast in je tuin voorkomen en behelpen

Wateroverlast in je tuin is erg vervelend. Wat je tegen al het water moet doen of hoe je het kunt voorkomen? Wij geven wat tips!

Lees Meer
Kruiden bewaren

Het hele jaar eten uit je kruidentuin een droom? Nee hoor. Vries verse blaadjes in of bewaar ze in de koelkast. Wil je ze echt lang bewaren? Ga dan voor drogen of conserveren.

Lees Meer