Laat je inspireren
Hoe bescherm ik mijn rozen tegen ziektes en insecten?

Rozen zijn de kroonjuwelen van je siertuin. Als er één ding is dat je wil vermijden, dan is het wel dat ze wegkwijnen door een plaag of een ziekte. Wat kun je doen tegen plagen en ziektes bij rozen?

Lees Meer
Tuinkruiden zaaien en planten

Als je houdt van koken, is een eigen kruidentuintje een echte aanrader. Want dan heb je altijd je favoriete kruiden binnen handbereik. Maar hoe en wanneer zaai of plant je de populairste kruiden?

Lees Meer
Richt je tuin in voor vogels

Vogels zijn een feest in je tuin. Ze komen er eten, nesten bouwen en hun kleintjes grootbrengen. Na een paar kleine ingrepen ben je al zeker van gekwetter. Hoe help je de vogels in je tuin?

Lees Meer
Accessoires voor de barbecue

Bij veilig barbecueën horen basisaccessoires, zoals een tang en een hittebestendige handschoen. Maar met een aantal extra accessoires kun je veel meer uit je barbecue halen!

Lees Meer
Potten aan balkon hangen

Potten of hanging baskets met planten zorgen voor een gezellige sfeer op je balkon. Maar niet alle potten zijn geschikt om aan de balustrade te hangen, let vooral op de stevigheid en het gewicht.

Lees Meer
Diertjes rond de vijver

Wie een vijver heeft, krijgt er gratis een rist diertjes bij. Muggen en libellen zijn alom bekend, maar ken je ook schaatsenrijders en bootsmannetjes? Welke waterdiertjes zwemmen er allemaal rond in je vijver?

Lees Meer