Laat je inspireren
5 makkelijke kamerplanten

Kamerplanten zorgen voor een aangename sfeer en gezonde lucht in huis. Wil jij het liefst alleen maar genieten van je groene gasten? Kies dan voor een van deze vijf makkelijke kamerplanten!

Lees Meer
Composteren in een composthoek

In een composthoek recycleer je tuin- en keukenafval tot waardevolle voeding voor je moestuin. Gemaaid gras, takken, bladeren, onkruid, etensresten: na zes maanden zijn ze getransformeerd in humusrijke bemesting.

Lees Meer
Ideale periode aanleg tuin

Droom je al lang van een prachtige tuin, maar je weet niet wat het ideale moment is om ermee te beginnen? Wij geven je handige tips die je op weg helpen bij de aanleg van je tuin.

Lees Meer
Meststofstrooiers gebruiken

Meststofstrooiers zorgen voor een gelijkmatige verdeling van meststoffen, zo weet je zeker dat je tuin en gazon op ieder plekje bemest is. De strooiers zijn ook handig voor het inzaaien van je gazon!

Lees Meer
Fruitbomen aanplanten

Fruitbomen zijn vanwege hun overheerlijke vruchten en uitbundige bloesems aangename bomen. Bomen die iedereen wel in zijn tuin wil hebben, maar hoe plant je ze? Wij geven wat tips!

Lees Meer
Kies de juiste middelen om ratten en muizen te bestrijden

Klassieke muizen- of rattenvallen zijn ideaal om te ontdekken of er ongedierte in je huis zit. Ben je al zeker dat er muizen of ratten zijn? Leg dan lokaas uit, dat werkt op lange termijn beter dan een val.

Lees Meer