Laat je inspireren
Snoeien doe je zo!

Snoeien is een tuinklus die regelmatig terugkomt. Vind je snoeien ingewikkeld en eng? Dat is niet nodig. Bijna altijd herstelt de boom of heester zich wel. Want, snoeien doet groeien!

Lees Meer
Hoe houd ik fruitvliegjes uit mijn huis

Wanneer je eenmaal fruitvliegjes in huis hebt, is het niet zo simpel om ze weer weg te krijgen. Ze vermenigvuldigen zich heel snel. Hoe raak je het snelst van die vervelende vliegjes verlost?

Lees Meer
Roken met een barbecue

Roken is hot! En je kunt het heel makkelijk zelf doen als je een barbecue met deksel hebt. Ingrediënten als vlees, vis en gevogelte krijgen er een ontzettend lekker smaakaccent van. Probeer het gewoon eens!

Lees Meer
Het nut van verticuteren

Je gazon regelmatig verticuteren is een noodzaak. Je haalt afgestorven gras, mos en verstikkend onkruid weg en je brengt opnieuw zuurstof in je grasmat.

Lees Meer
Wat kan ik doen tegen mollen en mieren in mijn gazon?

Soms hebben mollen en mieren het op je prachtige gazon gemunt. Pak het probleem op tijd aan. Er zijn heel wat efficiënte oplossingen die ervoor zorgen dat al je werk niet verloren gaat.

Lees Meer
Hoe moet ik mijn gazon bemesten?

Net als je moestuin heeft ook je gazon meststoffen nodig. Die maken je grasmat sterker en zorgen voor een gezonde, diepgroene kleur. Waar moet je op letten als je je gazon bemest?

Lees Meer