Laat je inspireren

Aandacht geven en opvoeden

Met de juiste aandacht maak je je konijn of knaagdier gelukkig en voed je het eenvoudig op. Ontdek welke dingen je dier allemaal kan leren en hoe je er een band mee opbouwt.

Lees Meer
Hooi en water

Konijnen knabbelen een groot deel van de dag aan hooi. Maar waar is dat eigenlijk goed voor? En waarom is vers water zo belangrijk voor konijnen?

Lees Meer
Leer de kattentaal

Katten praten niet, maar ze communiceren des te meer. Ze maken met subtiele lichaamstaal duidelijk wat ze bedoelen. Leer ook de kattentaal!

Lees Meer
Aanschaf vogels: waar moet je aan denken?

Laat je niet leiden door emoties: schaf vogelsoorten aan die passen bij de hoeveelheid tijd, ruimte en de financiële mogelijkheden die je hebt. En kies voor gezonde vogels.

Lees Meer
Schapenweetjes

Denk jij erover om een paar schapen te houden? Super! Zorg altijd voor minimaal twee dieren want ze hebben een soortgenoot nodig. Verdiep je ook in de basiskennis.

Lees Meer
Voeder het hele jaar door de vogels in je tuin

Vogels voederen is een feest. Met het juiste voer help je je tuinvogels de winter door, maar je mag in elk seizoen bijvoederen. Het komt er alleen op aan het juiste voer aan te bieden.

Lees Meer
De paardenstal in de winter en in de zomer

Veel paarden brengen veel tijd door in de stal, zowel in de zomer als in de winter. Elk seizoen vraagt dan ook om specifieke stalklusjes.

Lees Meer
Met kippen beginnen

Kippen zijn momenteel zeer populair. Misschien wil jij er ook wel een paar in je tuin laten scharrelen. Waar moet je aan denken als je aan kippen begint?

Lees Meer