Laat je inspireren
Katten en vuurwerk

Vuurwerk maakt je huisdier net zo bang als een hevig onweer. De knallen en flitsen jagen katten heel wat schrik aan. Wat kun je doen om je huisdier zoveel mogelijk leed te besparen?

Lees Meer
De juiste mix in paardenvoeding

Gras in verse of gedroogde vorm (ruwvoeder) is de basis voor ieder paardenrantsoen. Afhankelijk van het werk dat je paard doet, vul je zijn dieet aan met een beperkte hoeveelheid krachtvoeder.

Lees Meer
De juiste voeding voor mijn konijn

Konijnen en knaagdieren maak je dolgelukkig met snacks. Maar wat voor lekkernijen zijn er en zijn ze allemaal even gezond?

Lees Meer
Voeder het hele jaar door de vogels in je tuin

Vogels voederen is een feest. Met het juiste voer help je je tuinvogels de winter door, maar je mag in elk seizoen bijvoederen. Het komt er alleen op aan het juiste voer aan te bieden.

Lees Meer
Tips bij extreme koude

De meeste vogelsoorten in volières zijn bestand tegen winterkoude. Toch hebben ze wel wat extra hulp van hun verzorger nodig om de koude wintermaanden door te komen. Denk aan hun voeding, water en huisvesting.

Lees Meer
Schapentips voor koude maanden

Hitte, vorst, wind, regen, zon. Samen met jou doorstaan je schapen alle seizoenen van het jaar. We geven je tips om het tijdens deze koude periode extra aangenaam voor ze te maken.

Lees Meer