Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Suikerbrood in de broodmachine

recept suikerbrood 171920x600

Zelfgebakken suikerbrood in een mum van tijd op de broodplank? Dankzij dit recept met onze mix voor luxebrood lukt het. Suikerbrood is werkelijk een feestje om te maken en om van te smullen. Omdat dit brood in de broodmachine wordt gemaakt, heb je er zelf niet veel werk aan.

  • Moeilijkheidsgraad
    Gemakkelijk
  • Serveert
    1 Stuks
  • Bereidingstijd
    < 15 minuten
  • Bevat deze allergenen
    Gluten, Lactose, Ei
  • Bak- en kookbenodigdheden
    • broodmachine (met programma voor rozijnenbrood)
      In winkel beschikbaar

Doe alle ingrediënten, behalve de parelsuiker en gesmolten boter, in de broodmachine. Start het programma voor rozijnenbrood. Haal bij het signaal (d.i. na het kneden) het deeg en de kneedhaak uit de vorm.

Weeg een stuk deeg van ongeveer 200 g af. Rol het dun uit en leg het aan de kant. Meng de parelsuiker samen met de gesmolten boter door het overgebleven deeg. Maak er een mooie bol van.

Wikkel het uitgerolde deegvel om de bol heen en maak opnieuw een bol van het geheel. Zo maakt de parelsuiker geen krassen op je bakvorm.

Leg het deeg – zonder kneedhaak – terug in de broodmachine met de sluiting naar beneden. Laat het programma gewoon verder lopen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met