Laat je inspireren
Kruiden bewaren

Verse kruiden zijn natuurlijk het lekkerst als ze écht vers zijn. Maar wil je ze toch graag bewaren? Hier vind je enkele nuttige tips.

Lees Meer
Kamerplanten voor kotstudenten

Ben jij op zoek naar planten die na een week of twee zonder verzorging nog steeds fris op je staan te wachten? Kies dan één van deze kamerplanten.

Lees Meer
Fruitbomen snoeien

Fruitbomen snoeien is een klusje dat je ieder jaar moet doen. Een goede snoei levert een grote en gezonde oogst op. Wanneer je eenmaal weet hoe je fruitbomen snoeit, is het niet moeilijk meer.

Lees Meer
Handige tips bij de aanleg van je tuin

Droom je al lang van een prachtige tuin, maar je weet niet wat het ideale moment is om ermee te beginnen? Wij geven je handige tips die je op weg helpen bij de aanleg van je tuin.

Lees Meer
Je gazon verzorgen in het najaar

In het najaar heeft je gazon de juiste zorgen nodig om de winter goed te overleven. Kalk strooien, bladeren opruimen, bemesten, maaien: we zetten op een rijtje wat je zeker niet mag vergeten. Bekijk ook de volgende filmpjes.

Lees Meer
Waarom kalk strooien?

Kalk strooien is heel belangrijk voor je gazon. Zo hou je de zuurtegraad van de grond op peil en komen meststoffen beter tot hun recht. Waar moet je op letten als je kalk strooit?

Lees Meer